Miattam nem kell lefújni, sőt kimegyek én is, csak nekem nincs szeges, de megnézném, h a Verpe gumija hogy múkodik, mert ha ér valamit, akkor becsavarozom úgy én is. Ha meg jön az erdei szakhatóság, akkor én ráning men leszek ,
Az merre van? A Vekeri tó mögött?
Egyébként mindenhol szar a helyzet, csak abban lehet különbség ,h hol mekkora faszparasztot fog ki a motoros.
Van amelyiknek azt mondod, h Lnézést kívánok főnök , 5 percen belül tiplizünk , csend lesz és elenged, a másik fajta meg kihívja a poliszt meg az összes létező karhatalmat, akik mindent lefényképeznek- lefoglalnak, eljárást indítanak.
A csónakázóról is elhajtottak a zsekák! A Fincsikén meg gyün az erdőkerülő,kinyomoz, oszt rádhíjja az efbijájt! Merthogy, az egész a Nyírerdő Zrt.tulajdona...
Adorzsánékat má szétbüntették tavajelőtt!
Mykepércs alatt van mindég nagy belvíz,oda jártunk ki! De most a se sincsen!
De jó kis mírges bicigli vót az a skarabeusz! Sajnálom!
most értem gép elé,azt gondoltam beírom már hátha érdekel valakit
jah am nálunk is törtek már be az erősenpigmentáltak,pont lagziban voltunk..kifigyelték...én meg hazaugrottam és előttem léptek ki az ablakon pár perccel...valaki jelzett nekik...de nekem fel sem tűnt az egész szitu..csak néztem hogy a nyakláncom mit keres az ágyamon...aztán beszartam hogy ezek még ittvannak...de nem voltak.. leléptek 300euroval meg 20ezer kp-val...persze nekem is volt a szobámban 6K pont a motor ára...szerencsére nem volt idejük megtalálni...
két fiatal korú és 2 már büntetett ombre volt... rothadíkok
jaja..toljuk....csak saját még sajnos nincs..így haverokén élek még jó, hogy van pár Hunyadit? meetingen dumáltunk a rendőrökről pár szót...amúgy ennyi az ismerettség... mee', te honnan ismered?
Egyébként mindenhol szar a helyzet, csak abban lehet különbség ,h hol mekkora faszparasztot fog ki a motoros.
Van amelyiknek azt mondod, h Lnézést kívánok főnök , 5 percen belül tiplizünk , csend lesz és elenged, a másik fajta meg kihívja a poliszt meg az összes létező karhatalmat, akik mindent lefényképeznek- lefoglalnak, eljárást indítanak.
Kenupályán nem jobb a helyzet, oda lehet menni?
Adorzsánékat má szétbüntették tavajelőtt!
Mykepércs alatt van mindég nagy belvíz,oda jártunk ki! De most a se sincsen!
De jó kis mírges bicigli vót az a skarabeusz! Sajnálom!
jah am nálunk is törtek már be az erősenpigmentáltak,pont lagziban voltunk..kifigyelték...én meg hazaugrottam és előttem léptek ki az ablakon pár perccel...valaki jelzett nekik...de nekem fel sem tűnt az egész szitu..csak néztem hogy a nyakláncom mit keres az ágyamon...aztán beszartam hogy ezek még ittvannak...de nem voltak.. leléptek 300euroval meg 20ezer kp-val...persze nekem is volt a szobámban 6K pont a motor ára...szerencsére nem volt idejük megtalálni...
két fiatal korú és 2 már büntetett ombre volt... rothadíkok
itt semmi hó,csak a szél fúj,de nagyon...
megdöglök motor nélkül,de lassan már más is belehal