Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ilyen 3soros nekem kéne majd, mibe fájna? Ha nagyon drága, akkor marad a jól bevált kábelkötegelő.
Hello? EZT hogy érted? :Persze vannak akik onnan jönnek csak ők normális szinten mennek és normális helyeken!

Ne haragudj nem tudom hogy érted de ez egy kicsit lenézősnek jön le! szted mi az alföldröl jövünk vagy mi? Attól mert nincs 2010es évjáratú Ktm meg gas gas unk attól nehogy azthidd hogy nem tudunk motorozni! 21 éves vagyok de elvetemültebb és bátrabb az is tuti :D elöre hangsúlyozom hogy semmi rossz indulat nincs abba amit most írtam !
Mi pont a Vértes "lábánál" lakunk ,de nekem nem elég semmi :D egyszerűen élek halok a kemény endurózásért! és a motoros cimboráim is! Mondjuk kiváncsi vagyok hogy fogja bírni a 426 os ?
titkolózik
akkor minimum egy zsír új factorys ktm
szerenykedik itt aztan biztos vett egy 300as 2T-t... XD
és miféle gépet vettél?
irigyellek,legalább már én is ebbe a stádiumba lennék :D
újícsccad,sufnizzad,aztán képet fel minden centijéről!
igen van motor! de nem tudtam ki se próbálni...nem tudom menjek-e ki a gyepre megköpessem-É
nagyon hideg van
képet majd később,fel kell túrbózni
na azt én is szívesen megnéztem volna :D
végül lett valami szerkezet?
Na,vettél motort?
Szerintem jól gondoljátok meg,hogy onnan eljöttök-e egy kis lájtos endúróra?!
Persze vannak akik onnan jönnek csak ők normális szinten mennek és normális helyeken!
Ha jól toljátok akkor érdemes ha nem akkor szerintem felejtős,és persze nem egy napra jönni
húú gecc ti eljöttök fejér megyéből! szép! tudom hogy itthon nem lehet endurozni,románba meg nem fogtok csalódni!
jah bencsiknél? az 525 bazd nézzem..mondom ez meg mitől ilyen pici...húú de durván jól néz ki áá nem láttam még ilyen endurot SM-ként,a bergem az nagyobb volt,de ez olyan mintha le lenne ültetve,nagyon szép állapotban van,de be volt dugva így nem vettük ki beröffenteni,csak ránéztem...annyi pénztért kurva jó,és megvettem volna még az enduro kerekeket is vagy 70é hozzáááazt egész évebn szezon...város,határ,hegy minden
volt ott még annyi motor hogy na, de egyel kevesebb van már az tuti
nézted már a két rettenetet? van valami fejlemény?
a kézvédőt nem akarom..az egyedi...tetszik ez a sárga rikítós amúgy hnap benézek...nem a fólia miatt, mert az nem sürgős..viszont fotót akarok nyomtattatni...
gyere,cserébe behúzom neked a kézvédődet,csak hozd el!
nem voltam még,de öreg ember nem felejt!
amúgy ha nagyon sűrgős:
http://www.holvan.hu/terkep/po...
don kanyarnál leszállsz,és kb 3-4 percre van!
estét!
valakinek esetleg egy papíros fagyi enduro?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
semmiség... jut eszembe...fóliával mivan he?
hát egy talpra esett ember vagy! (olyan mint egy macska,csak mégse)
Mögvan
Ára mennyi?
fűrgyél,aztán majd lökd fel hirdetésbe ha végeztél a puca megmosásával! mellékeltem a képet is a leíráshoz
a sört meg majd letudjuk a találkozón
Akrapovic

Eladó 2db 2 és 3 tagú felfogató bilincs Akrapovic off road kipufogóhoz (utángyártott)
hallod father! te szoktál járni a kötömö fórumba,ezek mindig ilyen elfogultak voltak?