Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ilyen kéne nekem
Ezek mind KoldKutter-rel mennek, ami spéci csavar (ilyet még nem láttam MO-n).
http://www.endurocult.de/WebRo...
http://www.minimobracing.com
/s...
Ezek törnek-zúznak, mint a Gálné kocája
Az olaszok mindennel lapon fordulnak
Akkor hétvégén leszünk egy páran a jégen?
http://youtu.be/rqHjugQDLtI
srác érdekesen rakta fel
Nabaszki..akkor jóvan
Márciusig nem hiszem hogy kiolvadnak a tavak.

Ha bútorlap csavarral csinálod úgy drágább, mert kell alátét is, viszont erősebb (nem görbül).
Fontos hogy minél nagyobb legyen a bütykök magassága, így jobban benne marad a csavar (ha lehet új gumi).
Nekem ez az első szöges gumim, habár próbáltam úgy összerakni hogy minél jobb legyen mégis ereszt.
Nagyot szenvedtünk a gumisnál mikor szereltük (ezeknél a kis kerekeknél sajna ilyen).
pitbike gumiba 220db/gumi? hát nemtudom belefogjak e az eném megszegelésébe, max 1-2 hétvégét tudnék vele m,enni már idén télen, aztán ugyis a sima kell majd
A szerelése nagyon húzós, mert kicsi a gumi és a felni szélessége is.
Guminként kb. 220 db csavar kell.
Sok meló, elég fárasztó.
Egy kicsit zötykölődött az autóban a pit, és a hátsó már le is eresztett, de 1.5 BAR-t nyomtam bele, azt fél óráig tartotta (hóban), utána nem mértem már.
Hó nem volt neki akadály, mindenhol elment!

Köv. hétvégén megyünk a jégre, úgy készüljön mindenki. Talán nem esik több hó.
Akit meg zavar a Fancsikán, majd jól elütöm a szögesgumival
úgy volt igen, de elől ahogy hajtotta belülről kifele, még amikor kijött a hegye a csavarnak, akkor rákapatott egy 5ös anyát, amit félig belehúzott a bütyökbe, ettől atomstabilan állt benne a csavar a hegyével kifele.
a hátsóba kapupánt csavar kéne, az elsőbe meg önmetszős kifele hajtva az öregnek nem tudom mán hogy vót tavaly
Én meg arra gondoltam , h a tippbájkot kéne faszán beszegezni, mer az kevesebb munka, kevesebb kőccség.
Csak én akkor már spécin csinálom meg, úgy mint tavaly láttam Lajosbának a déerzéjén.
jaja, csak nehogy beszegeljek én is egy szett crossgummát, 1 80%os hátsóm van, meg beszegelem ezt az elsőt ami fennvan, aztán tavasszal egy zsír új szett crossgumival inditok majd még átgondolom vajon mennyibe kerülne megszegelni 1 pár krosszgumit? mingyá kimegyek megszámolom a bütykeit
Most jön az igazi szar időszak: nagy hó, nagy hideg Még titta szerencse, h hajtottunk a télen viszonylag jókat
A garázs legvégébe van a kdix mögé eldugva, ezér nem 2perc előszedni.
NA ruha, bakancs kimosva.
Odavoltunk kutyázni, rámentem a jégre na mondom ez megbír, gyertek csak nyugodtan.... 20 méter után beszakadtam a faszba.
majd jövöhéten lehet megyek én is, meglássuk csak legyen letakaritva a főút azt kimegyek ott mert máshol elcsúszok
most mentek egy kört jobb híján a kocsival, hát az utcából alig lehet itt kimenni
Hee, ha mész ki lőhetnél nekem 1-2 képet a Bergről...má' beindultam rá..má' azon agyalok honnan kéne valami kis lóvét szedni, hogy meg tudjam hamar venni..nincs kedvem őszig várni
Verpe modta hogy nagy a hó, majd a jövö7en akkor
Akkor ez érdeklődés hijányába elmarad. Nem erőlködök én se, meg is iszok mozsdmá vagy két sört, a tehénfődön még nincs nulltolerancija