Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak 8milis van
ejha....nem semmi
tökéletes . . na azt képzelem . . .
Nincs véletlen ilyen olaj áteresztőcsavarotok?
Féknyergemhez kéne.....ma egész nap ezért koslattam boltbol bóltba mentem de snki nem tudott adni.

31mm hosszú 10 mm széles!
Háááááááájjjjjj
hello
nem sajnos... a szájbabacott tetűanyjukat mind a két vevőnk elúszott (az egyiknek a bankjba bacakodott, a másiknak meg a fundamentája, hosszú story).
most szerződést módosítunk a bankkal (fizetéskönnyítés). mondjuk nekem annyira nem gáz az otthoni törlesztő fele, de exháziúrnak igen... amit megértek 85e Ft-os fizuval és 70e törlesztővel
bár most facom ki van mert a második meghatalmazást készíttetem ügyvéddel (az első 170fontocskába fájt, a mostani 220-ba )
ha ezt sem fogadja el a bank hogy aláírjanak helyettem utazhatok haza... egy napra! de akkor benyújtom nekik a szájbabacott számlát az biztos
hát kb. ennyi....
persze természetesen azonnal... holnap 2re megfelel?!?
virgáncsot nem kapok... kivételesen nagyon jó kislány voltam ebben az évben
Más téma eladtad már a pecót
Helló köszi őket küldheted élőbe is . . . . mármint egy magán rendelésre . és végzek egy igen mélyreható retina vizsgálatot... neked is jó mikulásot nagy virgáccsal
Kellemes Mikuláncsot... uuupsz
ja bocsánat félreolvastam, aszittem nem lehet mindenKI nagy és kemény. így érvényes a 188 csak
fele megvan, 188cm vagyok, amán elég nagy nem?
nem lehet mindenkinek nagy és kemény
mi be kell érjük ezzel ami van,átlagélet
így van
te meg bántod a kicsit irigykedel ám sztem
Mivan he?
mindenki aluszik?
estét!
Üdv.

Figyelmetekbe ajánlanám egy komoly pénz megtakarítást nyújtó szolgáltatásomat. Autó-motor lámpák felújítása: Műanyag burkolatú fényszórók külső részének a csiszolásával, polírozásával foglalkozom. Ha a lámpád homályos, karcos, elsárgult, már alig van fényereje nem kell újat venned, csak hívj engem. motor lámpák esetében több olyat is felújítottam ami bukás következtében csúnyán lehorzsolódott a betonon...
Ezek mellett alufelni polírozás a fő profilom, ami nálam a legkedvezőbb áron érhető el Magyarországon, magas minőség mellett. Direkt felnik csiszolásához, polírozásához épített nagy teljesítményű ipari gépnek köszönhetően szinte féláron tudom tartani a felnik polírozásának az árát. De más alkatrész polírozása is kedvező áron érhető el nálam. 0630 3262487 Polírozás Mesterfokon
egy hely van még amire rámegyek, csak eddig nem találtam meg az embert. a szeszfőzdébe van magozó gép is vagy kettő, ott meg van egy csomó barackmag is. de szerintem arra rámennek a dolgozók. ha nem akkor szerencséd van.