Akkor ha van egy kis időd , ugorj át Brüsszelbe, aszt monnyad nekik, h fejezzék abba a baszakodást , mer a terepmotorosoknak kezd velük a töke tele lenni
jo, hétfön megcsinálomha nem késö, mert a céges laptopon csak bent megy a program, most sajátra meg nem szedem le a programot, mert nyilvános wifiröl netezek és csak 1 megás a net
Csáááá ithon vagyol! Nem mi?!
Kértem volna egy szívességet, egy fékdugattyút kellett volna programmal lerajzolni + adatok. Csinál nekem egy ilyet egy esztergályos és hát ha megtudnád csinálni jobban megértené, mint az én szaros kis paintes rajom. De ha nem vagy ithon vagy ha nem érsz rá akkor haggyuk!
Itt is esik a zeső monnyuk látnivaló meg nincs más a gumicsémmásokon kívül
Mindegy, ha eláll kimegyek egy kicsit vmerre barmolni a tippbájkkal.
Kis motor- kicsit lesz sáros
itt leginkább csakbicigli bót van, itt azzal rajolnak az emberek... normális motort én még nem láttam itt a héten csak szar robogókat, de azis kevés van de most még várostnézni se tudok mert szakadaz eső
Kértem volna egy szívességet, egy fékdugattyút kellett volna programmal lerajzolni + adatok. Csinál nekem egy ilyet egy esztergályos és hát ha megtudnád csinálni jobban megértené, mint az én szaros kis paintes rajom. De ha nem vagy ithon vagy ha nem érsz rá akkor haggyuk!
Mindegy, ha eláll kimegyek egy kicsit vmerre barmolni a tippbájkkal.
Kis motor- kicsit lesz sáros
miért is ne hétvégén essen az eső, véletlenül se tudjak menni sehova, megrohadok ma a hotelban......
http://www.youtube.com/watch?f...!