Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

két év alatt öregedtem vagy huszat , mi?
Baszki Zéé..alig ismertelek meg a Tátrai túra képei között... Jó sokat változtál
tél van má' vazze..itt se sok élet van... aaam csá
ennyi itt az össz motorosélet
mé mi van most ott? le vagyok maradva
Van szíved eladni e? Raktam be egy kis pikcsört, amit annak idején elfelejtettem Te is rajta vagy itt ott a csacsival.
Akkor ha van egy kis időd , ugorj át Brüsszelbe, aszt monnyad nekik, h fejezzék abba a baszakodást , mer a terepmotorosoknak kezd velük a töke tele lenni
ugyis rajzolni vagyok idekint,1 hét alatt már elég sok uj dolgot tanultam ami hasznos
rendben!
jo, hétfön megcsinálomha nem késö, mert a céges laptopon csak bent megy a program, most sajátra meg nem szedem le a programot, mert nyilvános wifiröl netezek és csak 1 megás a net
hááá csináltam egy paintes rajzot adatokkal meg csináltam fotót. Ennyit tudok küldeni! Elküldöm mingyá e- mailedre! csak még lemérek pár dolgog.....
itt is megoldhatom, küldj skicccet
Csáááá ithon vagyol! Nem mi?!
Kértem volna egy szívességet, egy fékdugattyút kellett volna programmal lerajzolni + adatok. Csinál nekem egy ilyet egy esztergályos és hát ha megtudnád csinálni jobban megértené, mint az én szaros kis paintes rajom. De ha nem vagy ithon vagy ha nem érsz rá akkor haggyuk!
délkelethollandia,eindhovantöl 50kmre kelet, a határtól 2km nyugat Venlo a hely neve
Nem is montad még, h ott a fapapucsosoknál mellik részen nyomulsz
Itt is esik a zeső monnyuk látnivaló meg nincs más a gumicsémmásokon kívül
Mindegy, ha eláll kimegyek egy kicsit vmerre barmolni a tippbájkkal.
Kis motor- kicsit lesz sáros
itt leginkább csakbicigli bót van, itt azzal rajolnak az emberek... normális motort én még nem láttam itt a héten csak szar robogókat, de azis kevés van de most még várostnézni se tudok mert szakadaz eső
Meg felőtöznék, aszt elkóbászolnék nézni vmi motorosbótot, h mikeket lehet ottan kapnyi?
tüzet ótani moslík is jó
itt nincsenek jó nők, 1et láttam az is minden bizonnyalkülföldi volt
Zaklasd a szobajányokat!
csű
miért is ne hétvégén essen az eső, véletlenül se tudjak menni sehova, megrohadok ma a hotelban......
a képnek szólt
10x éve is aktuális volt, sajnos most is!
http://www.youtube.com/watch?f...!