Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló akkor ne dolgoz,csinálj valamit ott a távolban úgysem ellenőriztető
Na hello mindenki, kicsit beunalmasodik mar itt a melo...
nem igazán ilyenekre gondoltam, de oké pl. egy váratlan nagy összegű traffipax büntetés, vagy ilyesmi...
temetés vagy lagzi... ezek a legfontosabbak az öreget megkérdezték:-bácsikám,hova szeret jobban járni?temetésre vagy lagziba? erre az öreg:-ha már választani kell,inkább temetésre...enni-inni ott is adnak és még baszni se kell...
Kurva sok dologra kell még...meg nem is lett olyan sok rőzse...ahhoz képest, amennyire számítottunk..szar volt az ára... na meg még csak a felét utalták..a másik fele még meg sincs a lóvénak.. na meg a váratlan költségek..sose tudni mire kell elrakni
Mire kell má? A mútkor aszontad, h baszottsok rőzse lett a tormábúúú
azbazzeg' át kék vinni kipufogóshoz...de kell másra a lóvé, meg amúgy se motorozok annyit, hogy kelljen...mlg ha nagyon kell a gyári is itt van de bazzeg..azóta se fér az eszembe..fazséé' nyúlt hozzá, ha alig látta?
Öregapád hegesztővel szítígette offon , ,
nincsen, de nem is lesz sztem egy darabig..úgysem motorozok mostanában...viszont egy hétvégére tudok kőcsön kírni
jól összekapcsolódtál a sörvel'
kézsvanmá' a kidörrentőd?
ma is volt egy illegális összekapcsolódás(mint az űrállomáson ) aztán félelmemben jól be is b@sztam
dehogy lesz hav...vagyis remélem, mert mozsd' hétvégén semmiképp nem tudok menni
azbisztos'
ez benne van a pakliban... de még mindig jobb,mint végelgyengülésben kimúlni,magad alá vizelve...
mirűl van itt nagybaszó?
Jacek , ha nem gyüssz mozsd, lehet, h jövő héten má hó lesz, de most csak eső.
ááá..egy kis 2 méteres 40 kilós gyerel...egy gyökér.. amúgy mi is mindig balhézunk...még jó, hogy van egy kis csapatunk amúúgy vigyázz bazze' 1x kinyír valaki mer' megdugtad a nőjét
úgy is kell! de azért szóljál,ha kell segítség... itt északon megedződtünk már a sok cigányos harcban naponta megy a balhé a sukár csávókkal amúgy engem múltkor egy rendőr fenyegetett pisztollyal(veszélyes ) mint utóbb kiderült,megdugtam a barátnőjét....
annyi az egész, hogy a héten elég sokat pofázott mostani asszony volt barátja...szal ha meglátom tuti kitaposom a belét a kis geczinek megint felbasztam magam nem legális? mijazanemlegális?
mi ez a balladai félhomály? nálam ilyen problémák nincsenek.... mivel nem túlságosan legális a dolog...
azmáás...mindig van kedvem..de most történtek olyan dolgok, hogy nem sok kedvem van oda menni...félek, hogy csak a baj lesz belőle..
akkor mi lesz 20év múlva?
asszony...semmi kedvem hozzá...de menni kőő..
mé nem? recskázás lesz?
Gyóvan..majd megbecíjjük, hogy mikor, mert nekem a mostani hétvége nem jó...