Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jólvan, majd ha lesz még alkalom egyszer meghúzom a fülit
nem én voltam,de mondtam a múltkor ,hogy próbáld ki a bálnát
most verette vki itt nyélen az erdőszélen, hát de mennék én is
aha,még szerencse hogy, "szuverén" állam vagyunk...bár lassan csak szuvenyír leszünk brüsszelnek meg az imf-nek... fasza, kicsit elkanyarodtam a témától,de a tököm tele van az Uniós faszságokkal!
úgy szeressük
ti is motorral füstölitek a házikolbászt?
háde vissza hova? lassan már a spájzból se jöhetünk ki
Az EU-fehér könyv miatt van minden. Ugyanis Brüsszelben megállapították, h a motorosok minden fajtája egy kártékony , ön- és közveszélyes népség, akiket minden eszközzel vissza kell szorítani
...persze, a látási és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel !
ez most komoly? sünök is vannak vagy csak a ződek ?
basznák már meg magukat, múltkor olvasgattam ott a kis táblát. ez volt az egyetlen normális hely itt a környéken ahol nem zavart senkit a motorozás, most már itt is félve meg sehogy menjen az ember kapják be, tényleg nem lehet majd sehol, ez a céljuk...
hát most nagyon tanácstalan vagyok mégis merre forduljak h ne kéne már eladni a vesém a büntetés miatt:SS
Ami be van jelölve útnak, elvileg csak ott mehecc
tanki
mivel nem lakott terület ezért nem 50 a megengedett, jelezni talán kell, de nem vagyok benne biztos, megállni meg nem kell mivel táblák nicsenek...csak normálisan kell menni, meg nem letérni az útról..
és mit jelent az h szabályos? kereszteződésnél megállni, betartani az 50-es tempót, irányjelezni? xDD ...najó akkor, csak kinézek, azt ha ott tátják a pofájukat, inkább kimegyek PAC-ra meg a vekeri fele...
elvileg ha az úton mész rendszámmal, szabályosan akkor nem basztatnak...most, hogy nekik mi minősül útnak azt a afszom se tudja
akkor csak az a lényeg hogy füvön ne menjek? ahol már van csapás(homok) ott nem lőnek főbe ugye?
háde akkor merre menjek?
csak a környéken kéne azért maradni...ötlet?
nem hiszem, hogy komolyabb baja lehetne belőle, ha kint leveszi a renccámot és elmegy a naturások elől feltéve ha nem fogják meg
attól h velejéig romlott vagyok, még óvom a fiatalabb generációt a bajságtól
ilyet se hallottam még a te szádbúúl...há' miffan veled? még megjavúúsz itt
biztassad csak te is törvínyszegísre majd a bíróságon magyarázkodhatol
és ha lepattintom a rencámot?
fene a mocskos szájukat nincs ezeknek jobb dolguk...amúgy hogy érted h az úton? kaptatóra meg ilyenekre azért lehet menni? vagy csak a homokúton unatkozzak?
vagy vedd le a rendszámot oszt akkor megneáááállj
ha van rencámod, akkor a zúton mehecc, de le ne merj térni, v készíccs oda háromkilót
azt akkor most milesz?:S merjek kimenni azt vigyem a bunkóst ha ugrálnának?