Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere 10 kor megyünk a Dokk-ba a hajógyárira a sok emmmós közé ...amúgy tényleg megyünk ..csöppet ereszd el a hajamat játszani...........10 re ha taposod itt vagy van hol aludnod
valamit csinálni kéne
vakít a nap este? csak nem ittál má megient
eme tápláló nedű zamata semmivel nem fogható fel......
kemény vagy mint a kád széle
pl ma van nálam 8 üveggel és pesten vagyok yeeeee királyság
ilyen sehol a világon máshol nincs
hát ja, jó lesz itt sanyarogva megdögölni ahol születtem, minthogy hamburgerbe fulladjak valahol
aztán minek jönnék vissza ha már ottvagyok? h. lehúzzon az állam? betyár idők gyünnek, ahogyaz 50ezerforintosodon is van írva
énc sak addig megyek/mennék, amig annyi pénzt összeszedek hogy be indítsam álmaim vállalkozását.
anglia, írország, amerika szép kis hazafi vagyok
ukrán benzin ?
nekem van 1 elképzelésem a jövőről, de nem magyarországon tervezek
Viszont az emlékeinket nem tudják elvenni a rohadékok . .
Még az,hogy a megszokott dolgoktól de ami a legkedvesebb az embernek ami a legközelebb áll a szívéhez attól is meg kell válnia kocsit is muszáj árulnom na de ha nem tudom eladni időre azaz februárig akkor marad minden+ a giga adósság akkor meg azért nem tudunk menni mer nem fogja futni benyára
A megszokott dolgoktól megválni a legszarabb. Én is ebbe a szarba gázolok.
Pont m a gondoltam rá , h nem tudtunk a polákokhoz az idén 1ütt menni, mondom hátha majd jövőre
Megtaláltam a korábbi fotókat
Nincs de a muszáj nagy úr ha elmenne nem tudom,hogy mikor lenne másik lehet soha főleg úgy mint ez újonnan
itt a biciklisnek van mindenhol elsöbsége, még főút kereszteződésnél is.... meg mindenkét oldalonbicikliut,még a kismellékutakonis..durva
Sose vót. nem e huszonötös kádéikszel kevered?, mer 'olyan van egy.
neked megvan még a kx?
hát kb...csak lestem..
Ja, meg útzár, megfog , lecsuk A hollandusoknál még ótópályán se ritka a hatvanas korlátozás.
Gondolom maj mindenki be van szakadva, aszt még van ,h az is sok.
kihalt!

ott végig veretnénk nézne a nép!