akinek van, az ugyan úgy elfűti mint te, vagy a vadászok kiteszik a vadaknak. Annyit nem fizet érte senki hogy megérje eladni, viszont fűteni meg jó vele
Nem sok érdekes Ha nem jó már az idei rencám, akkor majd lesz, ami jut. Semmit se csináltam a pittel, pont úgy , mint ahogy idén se meg tavaly se,mert mindig a versenyt megelőző napon szoktam csak megnézni, h beindul-e még?
Te hol tanulsz LAci? Kellene nekem ilyen gönci barack pálesz,de csak 1L ,esetleg van é szilva is belőle? járok néha göncön azt vennék ,de még megse mertem kérdezni az embereket hogy ki hol árul... eredeti házi kell karácsonyra lenne nagyfaternek meg faternek ajándék! mennyibe kerül am?ha megyek göncre tud adni bárki?
Ennyi ma estére magunkévá tettük Debrecen totyikot ha tetszik ha nem és mindjárt bepofátlankodok sok más helyre is és akihnek ez nem tetszik.....szarjon sünt
tulajdonképpen én évek óta ezt csinálom és én is leszarom. mi is mi a faszért itt beszélgetünk? én 22 éves koromig nem is voltam debrecenbe, egyszer voltam apraszakival a Zéék motoros buliján ahol bebasztunk dde akkor is csak keresztül mentünk deben
At vettem észre, hogy folyton olyan topivba írkálok ahová gyakorlatilag semmi közöm
De azt is észrevettem, hogy lassan a kemény mag közé tartozok akik még löknek ide vakert néhanapján és éltetik az oldalt.......
bár ha nem így van akkor sem édrekel megtehetem
ILYEN BUZI helyre elmész, velem meg nem jöttél ki egy sörre úgy hogy vittem volna a picsádat kocsival. eztet megvan jegyezve e apofád ketté lesz ütve. és állcsúcson leszel pattintva. meg ilyenek
de észben tartalak!
De azt is észrevettem, hogy lassan a kemény mag közé tartozok akik még löknek ide vakert néhanapján és éltetik az oldalt.......
bár ha nem így van akkor sem édrekel megtehetem