Persze hogy nem nagy vasziszdasz, egy úgy mond normál menetű csavaron van 2db fúrat! De minden boltban úgy néztek rám mitha valami esztergaremekművet akarnék tőlük!
még most nézem...ez Miki haveromé..1. oldalom rögtön megtalálod itt a fórumon bboymiko néven...tuti, hogy 89-es...nem rossz kis gép.. amúgy a bicikli visszapillantókról ismertem fel
Csumivan papper!
Ez amit linkeltél, ez grafit blokkos...89-ben ilyeneket dobtak piacra..a fényzése alapján is 90 előtti..szal 89-es lesz ez de majd gyün Bagyinka, azt elmondja..neki tök ugyan ilyen piros fehér grafit blokkos 89-es 25-ös DT-je van..asszem
a legjobban az fáj hogy a mocci pénzem költöm erre, mert most végre nem nagypofával és üreszsebbel nézelődtem...
de amint olvastam Te is komoly áldozatokat fogsz hozni...
E van sajnos
jobban jársz ha még január 1 előtt veszed mert onnantól 2-3x ennyibe fog kerülni az átiratás:S
De méretileg is van ilyen?
NEM akarsz postááázni nekem vagy 2db egyformát?
Ez amit linkeltél, ez grafit blokkos...89-ben ilyeneket dobtak piacra..a fényzése alapján is 90 előtti..szal 89-es lesz ez de majd gyün Bagyinka, azt elmondja..neki tök ugyan ilyen piros fehér grafit blokkos 89-es 25-ös DT-je van..asszem
kened vágod a dt-ket ha jól tudom!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_dt125r-5045515
ez a gép 89-esnek van írva,de szerintem ~92-től adtak ki ilyen blokkosat,mint amilyennel ez van szerelve!
segíts ki a meghatározásban!
de amint olvastam Te is komoly áldozatokat fogsz hozni...
E van sajnos