Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvenném én szívesen,de nincs megteremtve rá a keret összeg!
most csinált rá műszakit 2013-ig érvényes
jobban jársz ha még január 1 előtt veszed mert onnantól 2-3x ennyibe fog kerülni az átiratás:S
ígyvan énis ismerem a tulajt és a motort is:) 89-es elhiheted, de viszont nagyon jó gép:)) kawa ZZR javításhoz kell neki a pénz azért adja el:)
amúgy egybe van a gép? sokat kéne rákölteni? mennyi lenne a papírozás ha megvenném?
lenne rá keretem, lecsapnék! úgy tudtam hogy a bal oldali kipufogós dt-t már jóval 89 után jöttek ki! olyan 91-92-őt tudtam!
Persze hogy nem nagy vasziszdasz, egy úgy mond normál menetű csavaron van 2db fúrat! De minden boltban úgy néztek rám mitha valami esztergaremekművet akarnék tőlük!
még most nézem...ez Miki haveromé..1. oldalom rögtön megtalálod itt a fórumon bboymiko néven...tuti, hogy 89-es...nem rossz kis gép.. amúgy a bicikli visszapillantókról ismertem fel
Áháán szóval sok van!

De méretileg is van ilyen?
NEM akarsz postááázni nekem vagy 2db egyformát?
Csumivan papper!
Ez amit linkeltél, ez grafit blokkos...89-ben ilyeneket dobtak piacra..a fényzése alapján is 90 előtti..szal 89-es lesz ez de majd gyün Bagyinka, azt elmondja..neki tök ugyan ilyen piros fehér grafit blokkos 89-es 25-ös DT-je van..asszem
a képen egy újabb blokkos van,de hasonlítsd össze a belinkelt géppel!
szevasz te öreg motoros!
kened vágod a dt-ket ha jól tudom!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_dt125r-5045515

ez a gép 89-esnek van írva,de szerintem ~92-től adtak ki ilyen blokkosat,mint amilyennel ez van szerelve!
segíts ki a meghatározásban!
nekem a labancba egy helyen ezek rendszeresen szakadoztak. csináltam már akár hányat, kisebb, és nagyobb lukkkkal nem nagy vaszizdasz
azon visítottam, h a tanyasi szleng futótűzként terjed a totyikba
Neked vicces vagy nekem,hogy nekem van vagy 40db ilyen csavar neked meg egy sincs
Kössz Zé! Ez jó link!
Persze!
Gyere írte!
Szerintem nekem van!
majd meg látjuk... hát E
a legjobban az fáj hogy a mocci pénzem költöm erre, mert most végre nem nagypofával és üreszsebbel nézelődtem...
de amint olvastam Te is komoly áldozatokat fogsz hozni...
E van sajnos
pedig képzelheted
Ennek a hírdetőnek tuti, h van. A helyedbe felhívnám
hát másnem esztergáltatok.