Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lóvé vazzeg,lóvé! nem találok hozzám illő melót! így nincs stex!
Szevasz pucuru!
Na mivan tesa? Eddig könnyű motort akartál, most mi a fasz lett?
csak azért kérdezem,mert lehet ez lesz a következő gépem,ha meglesz rá a keret,és találok egyet,ami jó állapotú
sajnos nagyon kevés van ahogy látom
pedig kíváncsi lettem volna egy komplett felújítás árára
Eccerű mint a faék,bírja mint az állat,nehéz mint a kő
Attól függ mire kell?Ide az alföldre nagyon tuti és a súlyát sem fogod érezni,a hegyre mászókázni már kell a kondi
Nem tom mennyi a felújítás mert én csak oilt cseréltem,meg szűrőket,ja egyszer kuplungot.Az tokkal vonóval 28000.- volt.Még szelepet sem kellett állítani de az enyém tényleg állapotú volt.Amúgy sok a leharcolt
Majd látjuk,hogy mi lesz
TM-ből a 300 bejönne
eladtad a bocit MuZ? na akkor lehet a piact...bár nem sok minden van ami bizalomgerjesztő... de hajrá!
mellesleg én is eladom a yamit..KTM kell! vagy egy jó kis tm 144!
bácsi! miután megnéztem a régi gépedről a képeket,még szerelmes lettem ezekbe az XR-ekbe! fain kis géped volt! írj már róla pár sort,milyen gépek,millyen hibákkal küzdenek,mennyi a felújításuk meg stb...! köszi!
A Corába a bejáratnál balról v a kocsikulcsot a Délibáb emeletén lévő pali is vágja.
Sziasztok!

Nem tudtok Debrecenben megbízható kulcsmásolót?

Csak egy nyerskulcsom van,nem szeretném,ha többször kellene nekifutni a dolognak,hogy jó legyen a végeredmény.
én is gyanítom,hogy eladták.... de azért látom,vágod a bizniszt!
Bammeg a stiftes ember meg két napja baszik nekem felvenni a telót, ma este a háza előtt állva rezgettem , aszt úgy se Lehet , h ellopta a gyári csabszeget
Lehetek is akár, még sokat gyakorolni sem kell hozzá.
Lehet elatta a pali v meggondolta magát. Nekem am fingom nics a hornethez, de 10évnél több h hondán se űltem, de azér jól leócsárolni szivesen odamentem vóna , h azután alkuképesebb legyen a zár
Az idén te leszel a mikulás?
De lesz!
szerintem már tárgytalan...vót1Hornet ott a környékeden,de már levették,most látom... Jacek tesó meg nem sokat tudott segítenyi....
Úgy szíp a zállat, ha iszik rendesen , ,
Aszt mitakartál vóna kédezni e?
helló Z# bátyó! ma van a naptári ősz utolsó napja,ezért jól be is b@sztam,amúgy akartam valamit kérdeznyi is...
Az idén nem lesz Kósafalván mikulásmotoros felvonyulás? Bekapcsolódnék +int tipbájkkal
ütős mi?!
még mindig ütős ez a kép
valakire meg csak a kosz ragad
az a baj 5en vannak az irodában, és adják a feladatokat. karácsonyig folyékonyanfogok má angolul tudni legalább annyi haszna van, meg ragad rám a szakma
hogy, hogy beunalmasodik?