Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerős...
5,5, most 9,2
Szasz Nóbi! Vazze..sajnálom.. de hátha ezzel egyenesbe tudtok jönni
megosztottam!
tudom sajnos nem vagyok egyedül
szülők 1millának több mint a felét visszafizették már, és még mindig 800-900at kell....
és ha most sikerülne vég törlesztenem "megúsznám" 1,6millával
szeretnék vég törleszteni mert ha nem sikerül most míg 180 nal lehet. Mert ha nem siket a mostanitól is nagyobbat szopok és akkor reszeltek bassza meg az anyját az összes tetűhintás metszett faszú sábeszes gecit . 1,5millát vettem fel vissza toltam 900ezret és a mostani egyenleg 2.4millió csak ennyi
estét!
az előbb suhant el mellettem egy utánfutón az a nyíregyi 520as ktm supermoto, HA jól láttam, már pedig jól láttam a szomszéd utcára fordult, hát kíváncsi vagyok kiéééé
,
Eélg húzós vót
EZ A HÉT IS ELMENT
óóhe, mi történt? jön a második utód? vagy mi
Sziasztok! Családi okok miatt eladóvá vált szeretett túra z750 -em ha esetleg tudtok valakit akit érdekelne egy megkímélt tehermentes gép kérlek benneteket ajánlgassátok sürgős volna.

Előre is köszönöm
idővel mindent,csak legyen elsőnek munkahely!
vegyél egy drz-t he, az valo oda a porba
hát bánom eladtad,pedig szívesen megnéztem volna közelebbről a masinát!
Tényleg az volt
A halköztől visszább a simonfin Laci bá nagyon vágja a különleges dolgokat.Még tán violin kulcsot is tud
A Corásra én is gondoltam,csak nem tudtam,hogy foglalkozik slusszkulccsal is.Valakinek van esetleg személyes tapasztalata?
jót úgysem fogsz kapni nagyon olcsón...cska széthajtott szarokat...a MuZ-é egy kivételes dolog volt...