Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van vmi tervetek 26.ára? ha esetleg vki kedvet kap tankizásra velem tarthat mert én tuti megyek ha esik ha fúj
Jah meg 24.én délelött is... bár gondolom akkor nem sok mindenki ér rá
Én meg addig Kockást olvasok, vagy mi ?
Felbujtó !
az a baj ha rámesik a nap végefele már nem biztos h. kitudok alóla mászni na mind1, most felszedtem én is pár kilót, nekiállok gyúrni és fasza lesz
Nnaa , hát a gravitácijó a legnagyobb úr a hegyen
amugy jó ha van 45 le a drz-m vagyannyise keréken
a súlyát irigylem leginkább, erőre nem sokat jelent az a 10Le plusz sztem már
Minek, az ötvenvalahány lovas déerzével kiszappanoznád a száját
oké, de akkor egyiket nekem adhatná
Kéccer vesz
Miva? Megvan még Debrecen v már ferrobbantották?
Néztem is , mi a tökömnek rohan az a sok sün a nagyállomás fele, most olvasom, h valami barom megint nem bírt magával.
jóa
Az nem jó, ráá-áá-áá-ááz ....
ha rám hallgatol amúgy KTM-et veszel
a rám hallgatol amúgy KTM-et veszel
most minden eladó motor akciós sztem, mert aki elad mindenképp el akar adni.... kevés a vásárló
Nemröhögöl !
KTM-Berg-Husky trióból ákármit ákciósan .
Amúgy meg nem vagyok teljesen motor nélkül, a szívem szottya azé' még itt alszik a garázsban, bevetésre várva . Bambi most rak össze hozzá egy másik blokkot, reményeim szerint az is legalább ilyen jó lesz és ilyen tartós, mint a mostani volt hosszú ideig !
csá
Mikor veszel? és mit?
Egy szív,egy henger!
Nem tudom, nem hallottam a Millém hangjától semmit ....egy liternyi vékettő ölég hangos tud lenni . Kár, hogy már nem hallom, de sebaj, az egyhenger is legalább olyan állat lesz ...
Egy krvahangos 50-es derbi nem ismerős? így nyár óta..... általába a parknál vagyok ha olyan az idő
Esetleg balmazújvárosi valaki?
Hy koma!
Úgy látom rossz paszban vagy!Igyál még egy stampót abbúl az áfonya pájinkábúl oszt minden jobb lesz!