Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csatlakozok az előttem szólóhoz jut is eszembe ha meg maradnak a motyóim és össze tudok spórolni egy kis csak meg kéne látogatni azt a jó kis Bélánkat . .
Nekem alapból nincs bajom. Az lettem, ami kölyökkoromban lenni akartam. Egészség legyen, a többit meg majd valahogy megveszem.
A sok kullancsot meg ha nem lehet máshogy lerázni, akkor megyek gályázni másik országba.
Akkor neked már jó.
kis csaló
Ja még annyi, h ma elmentem a vásárba egy lángost enni, aszt összespanoltam ott egy székely palival, aki Korondról jött ide mindenféle faragványokat árúlni, kérdem ismeri-e a mi Bélánkat Udvarhelybe?, monnya, h persze igen, azután meg rábeszílt, h vegyek már acijóba tőlle egy liter ágyas áfonyapálinkát, hát jó vásár vót, má be izs vagyok félig nyomva , mint a szeg
Montam neki, h ha járok feléjük motorral, majd még ránézek
Szomorú ezt hallanom. Pedig (még így neten keresztül is) sugárzik belőled az egészséges önbizalom, és, valahogy úgy érzem, nem alap nélkül... Ilyen történések után érzem magam igazán szerencsésnek, hogy, amire feltettem az életem, az most már egyre kiforrottabban működik, és képes eltartani családostul, gépparkostul. (ja, az élősködő csürhéről már nem is beszélve)
Ma hítt az unokatesóm, aki Bécsben van egy építő-tervező cégnél, h itt-ott be tudna vonni a kivitelezésbe, hát montam, h megyek örömmel, csak segíjjen az első időkben. Am bármire nyitott vagyok, mer itt már az épipar a halálos ágyán vergődik.
ittam egy kis vöröst....... ,,
Na, hát ez a síkság nem egy motorosparadicsom
A saját biznisszel meg az a helyzet, h már a leggányabb melókat is be kell vállalni, h ne hajjunk éhen, és ez még nem a gödör alja
hogy .

készülök a holnapra.......... .....
Oszt' akkó labancsógorok leszünk, tesa ?
Az a Berg meg, amit mondtál, csak nem akar kimenni a fejemből, csak a korpát is van hová rakni, nem adja ki a matek ...
Szevasz E mi a szitu Pétyu
Mi történt a saját biznyisszel?
És ahogy múlik az idő, egyre nagyobb kincs lesz. Amúgy meg ha nem a pusztában élnél, nem lett volna olyan uncsi. Itt a Bükkben jó móka nagyobb vasakra vadászni vele.
na ott nékem is jó volna vagy a fricceknél há nekem is igen meglepő volt nem is hittem a szememnek .
több mit húszéve nem űltem az elsőn se, normális utat csinázna inkább
de fejlődikdebrecen, már a MÁSODIK villamosvonalat épititek
Lehet má én is jövőre a labancoknál dógozok, mer itt semmibűl sincs semmi. Essegondoltam, h é még kóserlajozsnak fogok itt villanyost ípíteni
há vettem észre na majd lesz valahogy lehet keresni kéne valami külföldi melót mondjuk nyelv tudás nélkül szerintem hagyjuk
nem akarlak elszomoritani de most se kocsinak se motornak nincs kereslete.....
ahaaaa....tényleg beugrott most már