Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az is jó elférne pár az udvaron!
fel kéne bujtani valahogy egy párat...de hogy? el kéne híresztelni, hogy megszűnik a segílyke...azok egyből szaladnának gyilkolászni
az araboknál legalább van öngyilkos merénylő... baz+ a mi cigányaink még ehhez is hülyék!
minimum 600as sor 4es...
azon gondolkodtam, hogy még élek pár évet utána bemegyek a parlamentbe azt felrobbantom magam a faszba... ja de előtte csinálok egy gyereket, hogy legyen utódom aki érzi a hatását a mártírkodásomnak
55456 hozzászolásomnál!
olvastam én is,hogy b@sznák+az anyjukat! kinyírják a népet,de már olajozom a puskát!
1et mutassál,ami nem szar.5-6száz között...
bor...nem jó bazze...attól könnyen bebaszok..a múlkor megittam egy 7 decis édes merlotot azt már kaptam tűle motort meg még idén vegyél mert kibasznak veled ha magyar vagy és nőő az átíratás díja nem kicsit
annyi jó motor van ocsón de nincs pénzem
jókibasztam veled! átmentem és láttam,hogy van vörösbor-2t fizet 3at kap na most éppen azt vedelem! meg lesem a hirdetéseket,de a guta már itt csapkod körülöttem!
sejtettem
nem vett az..nem tudom minek kellett neki a lábtartó ha vett volna már kipróbáltam volna
Bagyinka meg vesz egy déjerzét aztán megse mutassa nekünk
szevasztok sokat isztok bebasztok és olyan másnaposak lesztek mint én!
mitittá' Zsóti'? úgylátom beadta a hipermarketes sör... Jut eszembe..motor téren miapálya?
te csak ne nagyon köszöngessé,mert megmondalak Anyukádnak!
beköszönök má' énis ahoj
hello sziasztok
Na ez sem sokáig lesz eladó úgy hiszem!
De megvenném baasza meg!
link
estét!
na mivan itt?
köszi!
Ez már akkor is eladó volt mikor én vettem az enyémet...voltam megnézni..akkor nem ment..kb, mint egy simson úgy ment..meg a próbakör után leállt és nem akart beindulni..akkor mondtam, hogy köszi, de inkább itthagyom..viszont esztétikaileg tényleg rendben volt...
Fejlesztés alatt