Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jacek ez kié? Haver megakarja venni. link
ZÉ hogy áll a stift projekt?
köszi szépen
Vagy vagy vagy Miskolc és környéki motoros topick
Zeher69a neve, drz forumon keeresd
Hy!
Ha nem egy össze faragott,kókányolt szart veszel nincs velük baj!/Úgy látom amit kinéztél nem az!/ Viszont azt ne feledd,hogy ezek üzemórás motorok,nincs az,hogy jó még az had menjen, mert akkor tuti megszopat!Cserébe viszont hatalmas élményt kapsz!
Amúgy a tipust legjobban palcse ismeri keresd a husaberg topikban!Szinte ismeri az össszes berget magyarországon!
csáó! írtátok h van egy csávó aki bont DRZ-t...egy pár hátsó lábtartó kéne DRZ-re, egy elérhetőséget tudtok adni a csávónak? vagy ímél, akármi
köszöntem
az hárdkormotor lesz, ha 1x megvalósul két nagy betonvas kézvédő rá, aszt lehet hajigálni a sziklásba
350
400as levegős blokk bele, na az jófasza lenne
majd figyeld a fórumot háthaír Zé koma, de mintha neki is lenne ilyen, vagy 350es nem emléxem, csak rottyon van neki vmi 400as léghűtéses blokkot akar beleszegelni, annak nem esik baja ha a hegyről leesik
Köszi !

Léptem is! Mindenkinek a legjobbat!

Jah és Kevés munkát sok pénzt!
úgylegyen
fuuuu a várakozás az engem is kicsinál!

Mikor látom a képeket merre járnak a többiek én meg csak a képeket tudom nézegetni irigykedek mint állat!

Na de lassan eljön az én időm is

Csakhalkan (remélem)
Jah akinek meg van pénze az meg nagyobbat vagy újabbat vesz,
Persze vannak kivételek!
hát igen, csak azt veszik meg hamar ami mélyen ár alatt van. csak hát ez a várakozás egy jó drz-re már nekem is viszket a seggem
ÁÁÁ

Senkinek sincs pénze mindenki csak cserélné!

Volt egy csóka adott volna 3 motort is érte, egy másik ajánltt egy kocsit valami ford benzines v6os benzintemetőt mondta egy az egybe erre én nemet mondtam 3 nap mulva a bontóba láttam a kocsit és nem vendég volt ott :)

ja szerintem ellehetne adnom csak kúrvára lekéne vinnem az árát és kibaszott sokat buknék de szerencsére nem a megélhetésem múlik rajta így nem sietek
gecsának volt fc450-e, majd ő megmondja a tutit de amúgy sztem is jobb lenne a drz az alapján amire akarod. nemnagyon van érdeklődő az sv-re mi?
hát most karácsonyig énse tudok menni fasz kivan , meg leszek halva kint, bérlek vhol vmi kis fost oszt lehajtok az útrol a susnyásba vele
Wáááááá

NEm tudok várni menni akarok veled / veletek álatkodni!
Hali

Jaja faja kis gép volt főleg a hangja WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Majd jön Zé és meséléneked a bergekről, ő vágja meik mire jó, de sztem nagyon üzemórás lesz az neked kezdésnek, akkor inkább vegyél egy dr350et
vagy várjál még drz-re
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITECH 59l 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű állapotban eladó 30 000ft ért a bolti ára 110 000! érdeklődni lehet-30 973 0869
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
NAh neled is volt 400 as gixered!
Ez egy cross motor!
Ennyit kell tudni róla hirtelen!
Hali

Segítség kellene!

Ki tud alami használható infókat a husabergekről cserélne velem egy srác adná a mociját

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fc_450_mo-i_rend
szamos-5211697
+ még 100eFT

megérné e nekem?
Vagy rámenne a gatyám is?

Én amire használnám erdőzés meg néha pályázni SM meg Cross csak még kibaszott kezdő vok ilyen téren tudom h erős lenne meg minden egy drz-nek jobban örülnék de most ilyen lehetőségem van és ha valaki tudna jó infókat magáról a márkáról vagy erről a mociról és segíteni tudna megköszönném!

Előre is köszi a segítséget mindenkitől!