Hy!
Ha nem egy össze faragott,kókányolt szart veszel nincs velük baj!/Úgy látom amit kinéztél nem az!/ Viszont azt ne feledd,hogy ezek üzemórás motorok,nincs az,hogy jó még az had menjen, mert akkor tuti megszopat!Cserébe viszont hatalmas élményt kapsz!
Amúgy a tipust legjobban palcse ismeri keresd a husaberg topikban!Szinte ismeri az össszes berget magyarországon!
csáó! írtátok h van egy csávó aki bont DRZ-t...egy pár hátsó lábtartó kéne DRZ-re, egy elérhetőséget tudtok adni a csávónak? vagy ímél, akármi
köszöntem
majd figyeld a fórumot háthaír Zé koma, de mintha neki is lenne ilyen, vagy 350es nem emléxem, csak rottyon van neki vmi 400as léghűtéses blokkot akar beleszegelni, annak nem esik baja ha a hegyről leesik
Volt egy csóka adott volna 3 motort is érte, egy másik ajánltt egy kocsit valami ford benzines v6os benzintemetőt mondta egy az egybe erre én nemet mondtam 3 nap mulva a bontóba láttam a kocsit és nem vendég volt ott :)
ja szerintem ellehetne adnom csak kúrvára lekéne vinnem az árát és kibaszott sokat buknék de szerencsére nem a megélhetésem múlik rajta így nem sietek
Majd jön Zé és meséléneked a bergekről, ő vágja meik mire jó, de sztem nagyon üzemórás lesz az neked kezdésnek, akkor inkább vegyél egy dr350et
vagy várjál még drz-re
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITECH 59l 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű állapotban eladó 30 000ft ért a bolti ára 110 000! érdeklődni lehet-30 973 0869
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
Ki tud alami használható infókat a husabergekről cserélne velem egy srác adná a mociját
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fc_450_mo-i_rend
szamos-5211697
+ még 100eFT
megérné e nekem?
Vagy rámenne a gatyám is?
Én amire használnám erdőzés meg néha pályázni SM meg Cross csak még kibaszott kezdő vok ilyen téren tudom h erős lenne meg minden egy drz-nek jobban örülnék de most ilyen lehetőségem van és ha valaki tudna jó infókat magáról a márkáról vagy erről a mociról és segíteni tudna megköszönném!
Ha nem egy össze faragott,kókányolt szart veszel nincs velük baj!/Úgy látom amit kinéztél nem az!/ Viszont azt ne feledd,hogy ezek üzemórás motorok,nincs az,hogy jó még az had menjen, mert akkor tuti megszopat!Cserébe viszont hatalmas élményt kapsz!
Amúgy a tipust legjobban palcse ismeri keresd a husaberg topikban!Szinte ismeri az össszes berget magyarországon!
köszöntem
400as levegős blokk bele, na az jófasza lenne
Léptem is! Mindenkinek a legjobbat!
Jah és Kevés munkát sok pénzt!
Mikor látom a képeket merre járnak a többiek én meg csak a képeket tudom nézegetni irigykedek mint állat!
Na de lassan eljön az én időm is
Csakhalkan (remélem)
Persze vannak kivételek!
Senkinek sincs pénze mindenki csak cserélné!
Volt egy csóka adott volna 3 motort is érte, egy másik ajánltt egy kocsit valami ford benzines v6os benzintemetőt mondta egy az egybe erre én nemet mondtam 3 nap mulva a bontóba láttam a kocsit és nem vendég volt ott :)
ja szerintem ellehetne adnom csak kúrvára lekéne vinnem az árát és kibaszott sokat buknék de szerencsére nem a megélhetésem múlik rajta így nem sietek
NEm tudok várni menni akarok veled / veletek álatkodni!
Jaja faja kis gép volt főleg a hangja WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
vagy várjál még drz-re
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
Ennyit kell tudni róla hirtelen!
Segítség kellene!
Ki tud alami használható infókat a husabergekről cserélne velem egy srác adná a mociját
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fc_450_mo-i_rend
szamos-5211697
+ még 100eFT
megérné e nekem?
Vagy rámenne a gatyám is?
Én amire használnám erdőzés meg néha pályázni SM meg Cross csak még kibaszott kezdő vok ilyen téren tudom h erős lenne meg minden egy drz-nek jobban örülnék de most ilyen lehetőségem van és ha valaki tudna jó infókat magáról a márkáról vagy erről a mociról és segíteni tudna megköszönném!
Előre is köszi a segítséget mindenkitől!