Há nem nagyon tudok semmit jóvana majd pletykálunk ha össze futunk mi meg mentünk Panniért az anyóshoz le volt pattintva egy kicsit . oszt olvastam,hogy ott melózol és gondoltam meglesünk és odabiccentünk láttam nagyon nézett a nagy hombár fejével kinek visítozok te nem emléxszel análék mennyiért árúlják a pecót . írta ide annó de már nem tudom mikor
Nehéz vele jól motorozni, mer baszottul fogatni kellett, nekem olyan szokatlan volt, h hiába vittem ki több alkalommal E-ringezni is ,h relatív alig van nyomaték. A fék/futómű viszont betyár fasza.
Igazából azért váltam meg tőle, mert arra a fajta pályázásra nem nagyon volt csapatom, akikkel eljártam volna rendszeresen, 1edül meg untam .
Egyszer neveztem vele Ering -kupán is 600as motorok csoportjában, utolsó előtti rajtkockából utolsóelőtti-előtti lettem, meg ketten ki is estek.
hát elhiszem! nekem is már, de én teljesen elvagyok a motorozástól szokva. Most olvasgatom a "Motorozás mesterfokon" című könyvet! Hátha ragad ám valami amit gyakorlatban is áttudok vinni!
annyiba jó is vóna.
Nem tuttam odamenni pletykálni, me a zépítésvezető árgus szemmel hesszölte, h vísem -e a betonyt
Igazából azért váltam meg tőle, mert arra a fajta pályázásra nem nagyon volt csapatom, akikkel eljártam volna rendszeresen, 1edül meg untam .
Egyszer neveztem vele Ering -kupán is 600as motorok csoportjában, utolsó előtti rajtkockából utolsóelőtti-előtti lettem, meg ketten ki is estek.
Bázzd nem is tudtam hogy neked ilyened is vót! Hány motorod vótneked he?
Amúgy gyönyörű és úgy látom ez a fiatalabbik konstrukció volt!