Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neaggyál el semmit, inkább lottózzá'!
Cak azért tudom, me kavintont vettem be pont, h ötmisit vett fel, aszt kilenc lett belőle , de ha végtörleszt, akkor hétnél tudna kiszállni.
értem akkor nem tudom honnan szedtem 5 öt . . képzeld nekem meg a kutya se jelentkezett se a kocsira se a z-re
Én ákcijóssan 7gúrtnira emléxek
annyiba jó is vóna.
Há nem nagyon tudok semmit jóvana majd pletykálunk ha össze futunk mi meg mentünk Panniért az anyóshoz le volt pattintva egy kicsit . oszt olvastam,hogy ott melózol és gondoltam meglesünk és odabiccentünk láttam nagyon nézett a nagy hombár fejével kinek visítozok te nem emléxszel análék mennyiért árúlják a pecót . írta ide annó de már nem tudom mikor
Mivan e?
Nem tuttam odamenni pletykálni, me a zépítésvezető árgus szemmel hesszölte, h vísem -e a betonyt
Nehéz vele jól motorozni, mer baszottul fogatni kellett, nekem olyan szokatlan volt, h hiába vittem ki több alkalommal E-ringezni is ,h relatív alig van nyomaték. A fék/futómű viszont betyár fasza.
Igazából azért váltam meg tőle, mert arra a fajta pályázásra nem nagyon volt csapatom, akikkel eljártam volna rendszeresen, 1edül meg untam .
Egyszer neveztem vele Ering -kupán is 600as motorok csoportjában, utolsó előtti rajtkockából utolsóelőtti-előtti lettem, meg ketten ki is estek.
ne is mond, a mostani kawa!
*kinéznek
Jól beszélsz. Főleg az utóbbi 2 évben ahogy kuinéznek akár a hondák akár a kawasakik hát az durva. Persze ahányan vagyunk, annyiféle ízlés.
nekem szászorta jobban bejönnek mint a mostani sportgépek!
Hali amál vagyol E
nekem nem tetszik
Háááde

Bázzd nem is tudtam hogy neked ilyened is vót! Hány motorod vótneked he?

Amúgy gyönyörű és úgy látom ez a fiatalabbik konstrukció volt!
A legszebbek egyike.
Olyan nagy kincsnek számít a 250es ergévé? Vót egy nekem is vagy 2-3 évig, asztán elkótyavetyéltem , pedig semmi baja sem vót, csak má meguntam.
jóicccakát!
na jóccaka
hát elhiszem! nekem is már, de én teljesen elvagyok a motorozástól szokva. Most olvasgatom a "Motorozás mesterfokon" című könyvet! Hátha ragad ám valami amit gyakorlatban is áttudok vinni!
viszket a tenyerem bazdmeg,mennékmotorozni már.... ennyiideig nem volt motormegvonás már másfél éve.....
ájjj
unatkozok idekint.... meg 3xannyiba kerül az élet.... és hazai fizetést kapok mert kiküldetése vagyok...
na olyan rossz ott hogy már haza vágyódsz?
na mi a stájsz? 8 nap és megyek haza
Uppsz!