Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne tetőzd!
Én láttam is menni ezt a gépet 'Gyarmaton, már amikor nem a depóban punnyadtunk két edzés között pihegve vagy (jó emzéshez méltóan) szerelve . Szépen lépett a masina !
jaja sehunsenki!
nagy a pangás mostanság
HELLO!
estét!
És nem vagy egyedül... Remélem, a nejem nem kukucskál itt a hátam mögül, mert jármű már van annyi a portán, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, de crossom már vagy 10 éve nem volt. Kicsit hiányzik már.
őt már láttam és szívem szakad meg mert megvenném olyan szép! azt hittem már elkelt mert remek árban van és nagyon egybe van kívűlről......

De bokor ugróra gyűjtök.
Ehhez nem is kell gazdagnak lenned.link
Köszi. Jó ez, csak, ha hátrálok kifelé a garázsból, perdülésgátló kell a talpamra, mert, ha elkaparok, nincs esélyem visszaugrani a lábammal, és lazán megtartani.
Valóban gyönyörű ez a gép, 2008 tájékán majdnem és is vettem egy ilyet. De aztán úgy gondoltam lifu lenne hozzá a csoffadt 48kilós testem.
Nem sűrűn kell ezeket már tuningolni. Nagyon kevés plusz kurva nagy áron... Ahogy mondtad, ahol van pénz... Egy dologhoz nyúltam eddig, vettem eggyel kisebb lánckereket előre. Pont olyan lett tőle, hogy 2.kal már kevés volt a Bükkben, 3.-ban meg már én voltam kevés hozzá, mire értelmes fordulatszámtartományba ért. Visszament a gyári 15-ös, nekem így jó.
mármint nagyobb hengereket huzat rááája értsed jól!
jaja nagyon drágán kelt el! írtam e-mailt a tulajnak csak érdeklődés képen. Azt mondta, egy Német faszi vette meg és hogy nem sokáig lesz nála, mert a fricznek az a terve vele, hogy ráhúz egy 300-as hengert oszt kipróbálja milyen pályán aztán adja tovább! Van pízz!
Többek közt én is eladtam a nyáron a Wolf-ot, arra pótoltam rá július végén, amikor ráakadtam a nagytesóra. Pár komolyat én is láttam a nyáron, Lucky Strike-os nagyon szép volt, dehát annyiért...
most volt egy pár szép RGV 250 eladó! áhh gazdag lennék vennék egyet pályázni!
Az RGV helyét még nem vette át a szívemben, dehát ilyen az ember. A hűséges társ helyett inkább a drága, kényes kis kurva. Van köztük 100 kiló a kicsi javára, ez még visszafelé billenti kicsit a mérleget, viszont az étvágy, és a megbízhatóság egyértelműen a Gixxer erőssége. 16 liter benya- Gixxer: 320km, RGV 160km. Szóval,,,szeretem.
hát ha már ennyien mondtátok biztos vagyok benne hogy jó lesz!

Nagyon szép a nagy tesó , gondolom szereted!
Jó választás volt,Skiller. Nekem a nagyobbikra ilyenek kerültek az ősszel, de,,,kurvajóóó.
Lehet h még most igen, de pár év és normál lesz, h ha tele szeretnéd tankolni a kocsit-motort, akkor hitelért kell folyamodni. Majd ha meg kifogyott, kivonatod, vársz egy évet, míg kiszarod a lóvét kamatostúl, aszt mégy ismét hitelér'
ezt így előadod a bankban hogy mire kell, kapná rajtad a hitel tanácsadó!
Na ha az ilyen eccerű lenne.
Melózok, aszt vagy lesz belőle rőzse v nem
És ez már évek óta így megy.
Am ha van , ha nincs, gépelni meg muszáj, ha másnem , akkor veszek fel hitelt benzinvásárlásra ,
te meg melozol oszt van pííz!
Még ott is nagyobb pezsgés van
Remélem, h már e hétvégén el tudok menni vmerre barmolni, ha másnem a tipbájkal. olyan fasza enyhe idők vannak, mindenki verte vasárnap is , é meg