Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

imádnivalóamama (olyan mint babám dédije)
http://youtu.be/44Lqf8vBtU0
Jól esne egy szilvorium

na lépek aludni
háá sehogy. ez a cél
hurrá, hát hogy haladjon igy az ember az 1-ről 2-re?
hamarabb mint nyár...már januárban 500 lesz a gázolaj... most az áfát emelte,2012-től az adó lesz 27%...
és a birka magyar meg eltűri majd a 450es benzint is, semmi nem lesz.....
az biztos. pár hónapja nem gondoltam hogy ennyire felfog menni, és láááám mégis. szinte hihetetlen már ami itt megy
nyárra lesz vagy 450 a benzin is, a gázolaj meg vagy 500
*JA
az első szó
jó ez az hogy minden juttatást egyre inkább visszafelé veszik, örüljél hogy a fizetés nem változik, nem hogy emelkedik.... és persze minden őrülten drágul
attól függ mihez képest, egy szakmunkás minimálbérhez képest igen, egy mérnöökhöz képest nem...
namiva? nem jó a melóhely?
háá én azt hittem te jólkeresel!
jah, kcisit jobban meg lehet élni, de itthon? jövöre még ennyit se fogok keresni mert elveszik a cafateria 3/4-ét, meg csökken a fizetésünk reálértéke mert midnen más emelkedik de a fizetés változatlan lesz....
hát maga a munka ott se álom, csak esetleg jobban megfizetik, sztem
munkahelyi stressz levezetés... néha tököm kivan mindennel, egyre jobban azon vagyok már h. vagy dunántúl vagy külföld lesz a vége.....
estét!
hát ezt jólfeldobtuk!
mi ez a káromkodás gabi nem ismerek rád!
szebb jó estét
na mi a retkes fasz van? pörgessük má fel a totyikot
még hogy nincs köze ...
te jófiú,a világot 100 ember irányítja,a többi csak bábu! hátulról rakják a figurákat,hogy saját maguk ne kerüljenek előtérbe!
itt minden az ő kezükbe van,és azért nyomorúság a világ! olvasgass egy kicsit,és szűrd ki a lényeget!
jól látod a dolgokat de a FEGYVER-t se hagyd ki...!
bocs az offért... és jóccaka
az emberek pénzét...csak nem a tiedet..hanem a nagy emberekét...akiknek nem számít ez a kicsi...de ne provokálj már..ezt majd 2-3 sör mellett megvitatjuk