Há' de ezt mondhatod a balga népnek...ha már 2000-től régebbi akkor vagy rá se néznek, mert "régi"..vagy sokallják érte az amúgy reális árat...szarért-hugyért vinnék e van sajnos
olyasmi állapotban van mint egy 2000 es vagy jobb... nemtudom egy 6-7 éves motor mivel lehet jobb.. egyszerűen SEMMI baja nicns..a hangja olyan egészséges mintha 1 km lenne benne
Sztem azé' mert régi...mivel sok a szar a piacán az emberek minél újabbat akarnak, hogy ne legyne bajuk..így a régebbi motorokat már alapból kiejtik a listából..pedig nagy afszság ez
Há' de mondtam, hogy enm rédekel, ha szopatnak nem? Mer' nem ismernek...Káj meg cska azé' szopat mer' mi alapból állandóan szopatjuk egymást..ha nincsen rá okunk akkor is...most tudott rajtam fogni egyet..ennyi..a többiek meg...mennek a másik pöcs után..ennyi az egész
A hüyleséged helyett inkább aszongyad, hogy a CBR-re van-e jelentkező Haveromnak angyon tetszik, csak montam' neki, hogy szarember a gazdája és szar a motor..így letett róla.. Neeem amúgy..az a baj, hogy nakedet akar..meg enm 25kW-os Peidg ez lenne a neki való...egyben van..eddigc ska szart vett
negenyózzatok! be olvastam az lfp-be szétszopatnak a tőzsdés dumád után.. lehet a kájjal haverok vagytok leszarom.. én csak mondtam amit láttam.. te szépítheted akárhogyan !
Valami olyasmi Segített már párszor rajta..ha nem lenne, akkor nem segítene...te meg vak vagy ha nem látod..na meg nem olvastáá' üzenőfalat vagy fél éve..mikro még ottan írkáltunk..nemtucctesemmit