Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi meg lehet amugyis motorrla megyünk hogy betudjunk menni a pálya mellé, vhogy megcsinálom a héten azt a bovdent h. működjön ha másnem lesz tempomatom csak be kéne lőni a karbit az a nagyobb problem
fene a pofád..még buszozzak? korán reggel..háá' hülyének nézel? inkább szerzek egy óótóót..de lehet kész is elsz vasárnapra a kocsi
átjösz buszsal beviszünk jön aszzony is
eddig jóvót? aaaam akkor errefordulhatnál...valszeg nem lesz kivel mennem
nem jo a gázbovdenem, ragad mint állat meg a bokámha megint lesérül többel kötöm be még pihentetem ...
naméé? vasárnapig nem lesz kész a gép?
én meg majd ott szurkolok a pálya szélin
Mer szted akkora tolongás lesz?
Meg mé pont 50?
60 az már túmacs?
Mind1, igyekezzé, azonta spanod, h ne kejjen senkire se várni
2T gázszektorom az van...de az neked nem jó hihiii
nah akkor te még jobban is tudod...baszki én még nemadtam be a pénzt...aztán ha meg az 50ember akkor már nem lehet nevezni... :S áhh na holnap fel is hívom,hogy rám számítsanak! na gecó lesz megint eg yjó kis 7végénk!
telók miatt gondoltam
komfortosabb? ezt hogyérted
telók jobbak bőven, ülés keskenyebb keményebb, kicsit magasabb is ilyesmik.
mihez képest?
Csak azrét cska komfortosabb egy DRZ..nem?
Hát ja...picit lehetne rajta könnyíteni
350es alapból 27 körül tud keréken. közel tud annyit mint az s-es drz, érzésre meg főleg. az e-shez képest azért már jelentős a különbség
Minden esetre nem a 30 ló kevés, inkább a tömeg sok egy picit , amit cipel
Hát de annyi különbség lenne köztük? ááá kevés az a 31 ló..egy 350-es dr si tud annyit bőőven..egy 250-es van oylan 25-26ló körül de lehet faszság...nemtom
az ötötvenes keréken vagy ötven, de ezt Palcsitól hallottam, akit nagy bergszakértőnek tartanak, a gyár nem ad meg adatot, ha jól tévedek
Megnéztem gyorsba egy youtube videót..ott 26,5 ps jött ki...
Akkor a Berg tud vagy 40-45-öt? háááát nem tom
Meglepődnél azér egy fékpadi mérésnél, mert az S-SM gyáril formában 31 lovat tud keréken, az E 38 körűl, a powercitynek volt egy fúllra tuningolt, arra mondták, h karcolja az 50-et.
Ismerős nincsen..vagyis aki főzi az ismerős...apámnak legalább is...nekem nem. Viszont nem tudom, hogy a főzésnél ott lehet-e lenni...szerintem nem..vagyis nem, hiszem
csü! jaja,vitte a fejidomot! majd jövök még egy sörrel! a főzést úgy kérdeztem hogy valami ismerősötök! mert ha sikerülne elsajátítani egy kis technikát,akkor érdemes lenne belevágni! csak a szaktudást nem tudom hol beszerezni!
Bazdki...véletlen barátnőm tesójának a számát írtam le Itt a jó: 0620kettőhuszonkilenc78huszonkettő