mi meg lehet amugyis motorrla megyünk hogy betudjunk menni a pálya mellé, vhogy megcsinálom a héten azt a bovdent h. működjön ha másnem lesz tempomatom csak be kéne lőni a karbit az a nagyobb problem
nah akkor te még jobban is tudod...baszki én még nemadtam be a pénzt...aztán ha meg az 50ember akkor már nem lehet nevezni... :S áhh na holnap fel is hívom,hogy rám számítsanak! na gecó lesz megint eg yjó kis 7végénk!
Hát de annyi különbség lenne köztük? ááá kevés az a 31 ló..egy 350-es dr si tud annyit bőőven..egy 250-es van oylan 25-26ló körül de lehet faszság...nemtom
Meglepődnél azér egy fékpadi mérésnél, mert az S-SM gyáril formában 31 lovat tud keréken, az E 38 körűl, a powercitynek volt egy fúllra tuningolt, arra mondták, h karcolja az 50-et.
Ismerős nincsen..vagyis aki főzi az ismerős...apámnak legalább is...nekem nem. Viszont nem tudom, hogy a főzésnél ott lehet-e lenni...szerintem nem..vagyis nem, hiszem
csü! jaja,vitte a fejidomot! majd jövök még egy sörrel! a főzést úgy kérdeztem hogy valami ismerősötök! mert ha sikerülne elsajátítani egy kis technikát,akkor érdemes lenne belevágni! csak a szaktudást nem tudom hol beszerezni!
Meg mé pont 50?
60 az már túmacs?
Mind1, igyekezzé, azonta spanod, h ne kejjen senkire se várni
telók jobbak bőven, ülés keskenyebb keményebb, kicsit magasabb is ilyesmik.