Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

am ignis...1.3 16vvt 93 paci...115nm nyomaték imádom
hát jobban jársz ha csak motor lesz suzuki
egyenlőre még csak autó van suzukiból a háznál...de remélem nem sokáig
Csáó!
10-kor kezdődik a felvezető kör, 8-tól 10-ig van a nevezés
milyen szuzuki? kocsi?
na de keresztapámnak ez van...így is jó volt, hogy volt autó és tudtam intézni a dolgaim holnap délután meg kész lesz a szutyuki és mehet tovább
én is vezettem párszor olyat.. ugyan ez a véleményem.. na de ahol az megtorpan az SE ott tol faszául.. nem pörgős, de nyomatékos 8 szelepes ! hengerenkénti injektor megteszi a hatását !
lemaradt a járok amúgy ez a 60 lovas verzió...de ááá..nyomom neki, megtorpan, nem akar menni már az ideg megölt ma is, hogy sietnék, oszt nem megy amúúgy ah kész a KTM figyeld meg, hogy el fogják vinni
hát bazmeg van többféle motorral szerelt. a fekete szelepdeklis 60 lovas egy hulladék. a miénk SE motoros 82 lóerős, óra szerint ( nem pontos ! ) 4.be 180 5 be 210 BÁRMIKOR. de youtubeon rákeresel opel astra F 1.4 SE ... kidob egy párat.. na ezek szerintem a leg kiforrotabbak... nem eszik az olajat mint az ecotec.. és azért mennek is én nem istenitem az F astrát csak a sajátunkat imádom mert 18 éves és teljesen hibátlan, nagyon vigyáztunk rá.

link

link
Na vazze..oszt szétbontanád...oszt piri pénzből meg lehet csinálni.. Mostmár hátha jó lesz...reméljük nem jön elő még baja ha megcsináltad
Am 1 hete kb. az általad annyira istenített Opel típussal...az F Astrával...háát mit ne mondjak..elég lusta egy jószág..a futóműve tetszik egyedül..komfortos..de a motorja
kell egy hengerfej pakolás, meg 2 menetet meg kell javítani és a blokk kész.. telókra gyűjtök 20ezret, abból megvan az egyengetés, vázat kicsinosítgatom. van egy sporkipufogó amit csak helyére kell faragni. a héten elbaromkodok vele, úgyis itthon vagyok. oszt lesz ami lesz !
Na...cska jó hatással vagyok rád Azt mi a helyzet vele?
jaja, megyek nézni, meg Jacekék is
tegnap felidegeltél, ma összetoltam a KTM blokkot
Sziasztok!
Hány órakkor rajtol holnap az EC verseny?
reggel EC! fincsi lesz!
akko rinnen csak Zé és Csabi jön? Phoenix akkor csak gyalogosan?
köszi
kár:D na mind1 jó melózást!
Reggeltet amúúgy Nessoká' mehetek melózni..nembaaj..gyűlik a motor ára
Ahogy ismerem a bandát...senki..
Ma ki jön közületek a déli Hajdú-biharis gurulásra?
Reggelt
Jaúúúreggelt!
Mi van veletek, puhatestűek?
Kocsival megyünk elvileg...a transitos haverom Kia típusú gépjárművével... Pörköltet eszünk mindenképp Amúgy persze..ha úgy alakul beugrunk érte..majd megbeszéljük