én is vezettem párszor olyat.. ugyan ez a véleményem.. na de ahol az megtorpan az SE ott tol faszául.. nem pörgős, de nyomatékos 8 szelepes ! hengerenkénti injektor megteszi a hatását !
lemaradt a járok amúgy ez a 60 lovas verzió...de ááá..nyomom neki, megtorpan, nem akar menni már az ideg megölt ma is, hogy sietnék, oszt nem megy amúúgy ah kész a KTM figyeld meg, hogy el fogják vinni
hát bazmeg van többféle motorral szerelt. a fekete szelepdeklis 60 lovas egy hulladék. a miénk SE motoros 82 lóerős, óra szerint ( nem pontos ! ) 4.be 180 5 be 210 BÁRMIKOR. de youtubeon rákeresel opel astra F 1.4 SE ... kidob egy párat.. na ezek szerintem a leg kiforrotabbak... nem eszik az olajat mint az ecotec.. és azért mennek is én nem istenitem az F astrát csak a sajátunkat imádom mert 18 éves és teljesen hibátlan, nagyon vigyáztunk rá.
Am 1 hete kb. az általad annyira istenített Opel típussal...az F Astrával...háát mit ne mondjak..elég lusta egy jószág..a futóműve tetszik egyedül..komfortos..de a motorja
kell egy hengerfej pakolás, meg 2 menetet meg kell javítani és a blokk kész.. telókra gyűjtök 20ezret, abból megvan az egyengetés, vázat kicsinosítgatom. van egy sporkipufogó amit csak helyére kell faragni. a héten elbaromkodok vele, úgyis itthon vagyok. oszt lesz ami lesz !
Kocsival megyünk elvileg...a transitos haverom Kia típusú gépjárművével... Pörköltet eszünk mindenképp Amúgy persze..ha úgy alakul beugrunk érte..majd megbeszéljük
10-kor kezdődik a felvezető kör, 8-tól 10-ig van a nevezés
link
link
Hány órakkor rajtol holnap az EC verseny?
akko rinnen csak Zé és Csabi jön? Phoenix akkor csak gyalogosan?
Mi van veletek, puhatestűek?