Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

magázzon a tököm...háá'hülyevagy?
nem...

mostantól magázol megértettem?
na..akkro keveset fogok dolgozni és sokat kúúrok akkor sokáig fogok élni.
nalátod, hogy mondtuk milyen lazán átlehet azon menni
lecsukatlak liliom tiprásért te tulipántaposó!
értemmá, az a fránya Ak.
nehogy azt hidd! én már 46 vagyok és folyamatosan .....om+......ok. pl.ma is... ez megedzi az embert! na jó,a munkát csak finoman....
meee'? többnek hittél?
ha így élek lehet, hogy nem
nem biztos...
NEBASSZ
18 leszek
te hány éves vagy ?
még az se....jövő nyáron csinálom az Ak-t...addig meg semmi...elbasztam metr 16 évesen meg kellett volna csinálni az A1-et..akkor már mostn nem kéen szopni a 25kW-al..
neked csak olyan jogsid van vagy mi ?
ennek is csak karbi állítás...de ha még 500-ba elhozom és kicsit nagyobb baja lesz..mittomén 50-60 ezres tétel akkor is megéri...
alul nekem is szar most, sztem karbi beállitás baja lesz.... de a fogyasztásom ugyanannyi mint a régi karbival volt, ma tankoltam, 5,3 jött ki terepen, nyélen használtam
tudom..de sajnos egyik sem 25kW-os....ami meg az...az meg drágább..
Voltunk kint a Tankin JAnival, hát nem semmi a pálya ugy szétvan kaparva a gumifalon meg átrepült a motor, én meg a motor felett földkörüli pályára álltam Jani jót röhögött, mert ő is igyjárt multkor
Csak az a baj, hogy a gyűjtés itt nem úgy emgy, hogy hónapról hónapra...vagy most veszek, vagy jövő ősszel..addig meg a faszom se szenved a DT-vel...ez nem rossz..fel van újítva (számlával igazolja) egyedül ez a kis "alsó fordulaton nem oylna jó" baja van...ami valszeg apróság...na meg a teló szimering..ami megint csak pár ezres amúgy milyen Icuról beszéltél te he? engem nem keresett senki
ja oké, nem arra gondoltam, csak hogy 5-600 között vannak drz-k enduróként, néha sm-ként is.. amik nem hibásak
hé pucu,inkább gyűjts egy kis pénzt még hozzá,és vegyél egy olyan gépet (legyen az akár milyen stílusú) amelyik úgy néz ki,és olyan állapotban van mintha most tolnák ki a szalonból! Hidd el megéri várni,hosszú távon kamatozik! Csak okosan!
1...nem mind1, hogy milyen supermoto 2...25kW...a lényeg
Úgy érti, hogy az volt a baja a régi tekerccsel, hogy nem forgott ki teljesen, valamilyen fordulatnál nem volt jó. Először megtekercseltette a régit, de nem lett jó vele, így vette bele egy gyári újat nincs ott gond sztem a tekerccsel...am meg alkudni erősen...így is abban reménykedik, hogy 550-600-ba el tudja adni..550 az utolsó ára...azt mondja, 620-ért és 250-300 körül költött már rá
500 ért itt is jolt jó supermoto csak azokat hamar el is viszik