Lezúzta magát..pontosabban egy fasz kisteherautós zúzta le őt Elég jól szétment a lába De reméljük teljes mértékben meggyógyul és semmi maradandó hátránya nem lesz a balesetnek
Na beszéltem Karcsi barátunkkal Köszöni, megvan, nem olyan jól, de megvan. Még egy külső keret van a lábán mindig, de hétfőn már mehet haza. Kb. 3 hét múlva műtik megint, amikor is rendbe teszik a lábában a dolgokat. Viszont egy helyen annyira szétrobbant a csontja, hogy 5-6 centiméteren csontpótlást kell neki csinálni. Szóval szenvedhet csóri. Menni csak járókerettel tud, és azzal is csak nagyon kicsit. Azt mondták neki, ha nincsen rajta csizma akkor most nem lenne gond a lábával, mert nem lenne. A motorjának nincs sok baja: kormány, index,tükör,kuplungkar konzollal, meg a blokkban van valami gebasz, mert kb 4-5 centit leesik üresen a váltókar. Na de ez kit érdekel, csak Szkárccsi gyógyuljon meg minél hamarabb
Nekem nem vált be, mert vagy 4-5 éve felhívtam, h egy kawasakin kéne láncszettet cserélni, jól leoltott a telefonba, h ő csak motorokat javít. Mondom nem értem , a kawa is motor, erre ő: motort kizárólag a honda gyárt. Illedelmesen megköszöntem a kioktatást és azóta ha van valami gondom, akkor Gumipókhoz v Oláh Józsihoz fordulok.
ha beszélsz karesszal, írd már meg, hogy mi a helyzet vele! sajnos most nem vagyok abban a helyzetben, hogy fel tudjam hívni, és meglátogatni sem tudom, viszont nagyon érdekelne, hogy hogy van.
hát kb, majd odaadom vmikor és kiváncsi vagyok a véleményedre milyen, alattad volt már pár gépezet
ma mentem vele terepen 1 órát, van craft mindenhova bennem meg nincs
Gyógyuljon meg!
na akkor én is kimegyek 10 körülre. majd viszket a tenyerem ha látom azt a sok fasza gépet
ma mentem vele terepen 1 órát, van craft mindenhova bennem meg nincs