Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem szerelte a kawámat éveken át, nem volt vele semmi bajom
Há' én is örülni nekije
Lezúzta magát..pontosabban egy fasz kisteherautós zúzta le őt Elég jól szétment a lába De reméljük teljes mértékben meggyógyul és semmi maradandó hátránya nem lesz a balesetnek
miafassz? mit csnált, le vagyok maradva ? ez ha vesz egy motort az az első hogy megfejeli a fődet ? ? ? ?
menjel nyugodtan gumipokhoz, ő jol dolgozik, a hozzaalasa is nagyo jo!
Uhhh szegény.

Gyógyuljon meg!
Na beszéltem Karcsi barátunkkal Köszöni, megvan, nem olyan jól, de megvan. Még egy külső keret van a lábán mindig, de hétfőn már mehet haza. Kb. 3 hét múlva műtik megint, amikor is rendbe teszik a lábában a dolgokat. Viszont egy helyen annyira szétrobbant a csontja, hogy 5-6 centiméteren csontpótlást kell neki csinálni. Szóval szenvedhet csóri. Menni csak járókerettel tud, és azzal is csak nagyon kicsit. Azt mondták neki, ha nincsen rajta csizma akkor most nem lenne gond a lábával, mert nem lenne. A motorjának nincs sok baja: kormány, index,tükör,kuplungkar konzollal, meg a blokkban van valami gebasz, mert kb 4-5 centit leesik üresen a váltókar. Na de ez kit érdekel, csak Szkárccsi gyógyuljon meg minél hamarabb
Köszöntem válaszod.
Nekem nem vált be, mert vagy 4-5 éve felhívtam, h egy kawasakin kéne láncszettet cserélni, jól leoltott a telefonba, h ő csak motorokat javít. Mondom nem értem , a kawa is motor, erre ő: motort kizárólag a honda gyárt. Illedelmesen megköszöntem a kioktatást és azóta ha van valami gondom, akkor Gumipókhoz v Oláh Józsihoz fordulok.
ÉS milyen szerelő? neked bevált?
ha beszélsz karesszal, írd már meg, hogy mi a helyzet vele! sajnos most nem vagyok abban a helyzetben, hogy fel tudjam hívni, és meglátogatni sem tudom, viszont nagyon érdekelne, hogy hogy van.
Igen
estét!
na akkor én is kimegyek 10 körülre. majd viszket a tenyerem ha látom azt a sok fasza gépet
tudom csak nyafogás de majd ha hozol vmi jóféle kamerát akkor felveszlek a pálya szélíről meg viszem a fényképezőm
Én is be vagyok, meg öreg is vagyok ,ez nem kifogás
Gyöngyösi István szerelőt ismeritek?
és be vagyok tunyulva is, erő nuku most versenyre, erre hamarabb kellet volna gyurni
hát kb, majd odaadom vmikor és kiváncsi vagyok a véleményedre milyen, alattad volt már pár gépezet
ma mentem vele terepen 1 órát, van craft mindenhova bennem meg nincs
Szkráccsival beszélt valaki? hnap felhívnám ha nem
vágom
Am szasztok
Szar a gázbovdenje és beakad, meg a lába sem tökéletes még..röviden ennyi
jah, nem tudja hogy így már mireképes és fosik kipróbáááni.
Túlerős lett a motor, aszt csak 1helybe kapar