Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szKárcsiról nem tudtok új híreket?
Múltkor monta, h csúszik neki, de nem bírja szétszedni.
mivan a kuplungoddal? Bocs levagyok maradva!
http://www.facebook.com/event.... motoros szezonzáró gurulás debrecen.
na ez fasza volt köszi a feltöltést, jó volt nézni, előjöttek az emlékek. remélem nemsoká verethetem én is újra itt
sztem pittel nem lehet indulni, csak normál motorral, bár ki tudja, 1 próbát megér
Namivanöccsééém?
,
Á, montam ,h sima digi mobilnetem van, egy ilyen vidit vagy 3óráig nyom fel , de éjjel ráér vele tökölni.
Mikor lesz ez a tanki ec?
Be vagyok má indulva rá, mint vaddisznó a mocsárra, csak még nem tudom, h pittel mennyek v vmeik nagyobb bokorugróval?
Szervusz motoros társam !

Szervezzük a IV. ERDÉLYI MOTOROS Túrát
a motorozz.hu-n a túráknál olvashatsz róla bővebben és
láthatod a jelentkezők listáját is! Ha szeretnél velünk
jönni írjál a motorozz.hu zselici motorosok oldalára!
vagy az erdely01@citromail.hu-ra
Szép napot Manó és a TEAM
Mégse tudok átmenni ma, elvitték a kocsit anyámék de se baj megyek összerakom a kuplungom végre
jacek, otthon vagy most? Viszem a legkulcsot...
6:50-nél mi vót az tán egy bíííka?
fasza a videó
he milyen neted van hogy 17perces videókat még ráadásul 720p-be nyomol fel...ez van vagy 1,2GB méretű videó...tán fiber power 15megás neted van?
nem mondjátok,hogy ez a gumipók a kulcsár lajos? mik vannak ...
együtt végeztünk az M-force ban
Jól dolgozik,szeretitek?mert már többször is találkoztam itt a gumipók névvel,mindenki csak az elérhetőségét kérdezte...
1000éve nem hallottam róla
dejóvolteztlátniiiiiiiiiiiii
Há jól megkerülted azta kocsit az elején!
Biztos fasza lehetett, látom már kezd a pálya is fasza őszies lenni.
Hááá nem! Pikli, Dekli, Kanli, Brunszli, Brendonli
+ nyomvonalat
Egy lájtos kis csapatás egyedül a susnyásba. Afféle pályabejárásnak szántam, bár nem tudom a pontos http://youtu.be/q2NRVYZBpLc
Na mostan meg te aszool én vagyok fent Amúúgy én is szoktam így...
Mindenki asziik!
Amúgy arra gondoltam csak néha nem jutnak eszembe a szakkkkkszavak és hát helyettesítem más szarságokkal .

Gabi!
Köszi az infót!
blokkfél, dekli, dekni ki hogyan mondja vagy nem vagy igen vagy hát mitom én de az biztos!
blokkfelet? szerintem a deklire gondolsz...
ma szereltem be a villákat, jónak tűnnek.....
leszedtem a blokkfelet, tömítést cserélek, olajat+ szűrő aztán viszem szerelőhöz me dadog meg fuldokol gázra, az alapjáratot sem tudtam belőni......szerintem sokat állt és letrutyisodott a karbi
készen van a motorod?