Milyen jó kis rendezvény lesz! Bezsongott a Fórum
Jacek! Köszi a segítséged. Úgy néz ki, Sie Tibor lesz az új tulaj.
Phoenix! Réka azt mondta, h nevezel, ez igaz?
Zé! Uccsó helyre bérletem van, nem pályázni rá Párszor elmentem a telephelyetek előtt, de sosem láttam ott az autód. Elköltöztetek v elkerültük egymást?
nem fasza az alkatrész. mondjuk azt megoldottam.. kell egy hengerfej pakolás és a telót ki egyengetetni.. kell még rá pénz ami nagyoin nagyon nincs... igaz nem sok de kell!
az a gond hogy félek az eladástól.. tavaly nyár elején egy csávó elvitte aztán másnap visszahozta hogy nem kell mert nem jó mert kicsit szivárgott az olaj meg nem birta beinditani ( berúgást nem tanulta meg ) ! be akart perelni meg ilyenek.. azt az ideget nem élem át mégegyszer ! vagy 100%-osra megcsinálom, és akkor nem adom el vagy így bontva... szerinted melyik a valószínűbb... na de ne lovagoljunk ezen a 4 éves történeten
gondolom nem a profik között indulsz amúgy meg..én már elég ideje motorozok veled ahhoz, hogy tudjam mit tudsz..és ez elég...most itt akarsz bizonyítani a fórumosoknak? na legyél már pöcs he..tisztára bebolondít ez az enduro hee
Milyen jó kis rendezvény lesz! Bezsongott a Fórum
Jacek! Köszi a segítséged. Úgy néz ki, Sie Tibor lesz az új tulaj.
Phoenix! Réka azt mondta, h nevezel, ez igaz?
Zé! Uccsó helyre bérletem van, nem pályázni rá Párszor elmentem a telephelyetek előtt, de sosem láttam ott az autód. Elköltöztetek v elkerültük egymást?
az a gond hogy félek az eladástól.. tavaly nyár elején egy csávó elvitte aztán másnap visszahozta hogy nem kell mert nem jó mert kicsit szivárgott az olaj meg nem birta beinditani ( berúgást nem tanulta meg ) ! be akart perelni meg ilyenek.. azt az ideget nem élem át mégegyszer ! vagy 100%-osra megcsinálom, és akkor nem adom el vagy így bontva... szerinted melyik a valószínűbb... na de ne lovagoljunk ezen a 4 éves történeten
Vegyéé egy fasza pitbájkot vazze!