Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérnélekmegszépen megkérnélekszépen.... én mán nemtudom, hogy mennyi, mert hozzámdobták mikor vettem a szarom, de az csak félkarúakhoz pásszzol
Gyere9re, aszt jóvan!
Hellosztok!

Milyen jó kis rendezvény lesz! Bezsongott a Fórum
Jacek! Köszi a segítséged. Úgy néz ki, Sie Tibor lesz az új tulaj.
Phoenix! Réka azt mondta, h nevezel, ez igaz?
Zé! Uccsó helyre bérletem van, nem pályázni rá Párszor elmentem a telephelyetek előtt, de sosem láttam ott az autód. Elköltöztetek v elkerültük egymást?
Gyáááá! Remélem jövöl te is, majd pletyóztok a zasszonnyal ha elmegy a mezőny.
nem fasza az alkatrész. mondjuk azt megoldottam.. kell egy hengerfej pakolás és a telót ki egyengetetni.. kell még rá pénz ami nagyoin nagyon nincs... igaz nem sok de kell!

az a gond hogy félek az eladástól.. tavaly nyár elején egy csávó elvitte aztán másnap visszahozta hogy nem kell mert nem jó mert kicsit szivárgott az olaj meg nem birta beinditani ( berúgást nem tanulta meg ) ! be akart perelni meg ilyenek.. azt az ideget nem élem át mégegyszer ! vagy 100%-osra megcsinálom, és akkor nem adom el vagy így bontva... szerinted melyik a valószínűbb... na de ne lovagoljunk ezen a 4 éves történeten
É meg má abból is leéltem egy csomót , én bírni fogom halálomig, mer' nekem a szervezetem bírja
Vegyéé egy fasza pitbájkot vazze!
Mír nem rakod össze? műár megvan az alkatrész is...ennyi baja van elvileg nem? akkomeg? legalább úgy el tudnád adni..így nem fogod
Tavaly si valami iylesmi volt..de voltak a 400 alattiba 450-es RMZ-k meg KXF 450-ek is azok pedig mrá nem piskóták
a labanc sose lesz jó! vagy 2-3 év mulva visszatérek ha még bírni fogod de nem ezzel a szarral! nekem nemsokára kezdődik életem hátra lévő része
Én úgy tudom, h 2csoport van , 400alatt meg 400fölött
Vótam a zidén többször is, Te nem gyüssz sose
Nem köbcenti szerint van az he..vagyis tavaly nem úgy volt
Há hol induljak a 250esek között? Az lenne még a szégyen
jó kis órajavító szakkörre kéne elmenni
vasárnap mettől meddig tart az EC? mikorra illene kimenni?:P
na végülis
És nem a spanifer húzza mint nekem!
gondolom nem a profik között indulsz amúgy meg..én már elég ideje motorozok veled ahhoz, hogy tudjam mit tudsz..és ez elég...most itt akarsz bizonyítani a fórumosoknak? na legyél már pöcs he..tisztára bebolondít ez az enduro hee
mondj már valamit arról az űrhajó emelőről? mibe kerül és hun ?
nyííííháááá
te jól érzed magad, az a lényeg nem ?
ja, aszt szoktam
én leszek ott a leggyengébb lánccem, nemind1, végigverem becsülettel, a kedvetekér' még el is taknyolok