Sziasztok skacok Adjátok mááá meg Gumipók igazi teljes nevét!
Meg ez még a száma? heeeetven 284- 40 47?
Vinném szelephézagoltatni meg karbiszinkronoztatni me dadog a kicsike.
MEg még ajánlottak egy másik jó szerelőt Debrecenbe valami Gyöngyös ........ nem tomki ismeritek a vezeték nevéről?
Ezért szar az a drága kamera..ha lsl azt összetörik akkor marhatod a bűűrt az arcodon Amúúgy én is gépeltem máma..igaz cska vagy fél órát itt a határban..kimentem megnézni a földeket, meg níízelődtem egy kicsit az arató kombájnok brutál nagy gépek között...fetrengtem egyet az egyik szántásba a munkások nagy örömére...szal jóvót
Nem. A tipbájkal vótam, mentem három nagy kört, a másodiknál csináztam vidit is, a harmadikon meg estem olyat mint a bíka, még szerencse, h nem vittem kamerát
Jófasza volt, mentem ott töknek-babnak, majd elkezdett esni, aszt hazajöttem.
Am még mindig tiszta fosóhomok az egész.
Csak aztán le ne nyilazzanak a tankin
Íjászkodnak a srácok, nem illendő zavarkodni. Ha pontosak az információim, Ob egyik helyszíne a tanki a mai nap. Attól függetlenül....
Na bazzeg..akkor marad az ismerős...cska mondom megkérdezem már... Viszont nem tudsz Debrecenben valami helyeket ahol jó áron lehet venni csempét, meg iylen mindenféle fürdőszobai cuccot?..minden kell mert az egészet ki kell dobni ami most van gondolom ilyen baumax meg iylesminél van olcsóbb is nem?
He...jut eszembe...ti vállaltok kisebb munkákat is? Vagy cska iylen nagy szabású? A fürdőszobánkat kéne cakkon-pakk rendbe tenni, és nem tudjuk, hogy kivel...van ismerős, de nem tudjuk, hogy mennyiért csinálná, meg, hogy tud-e vízszerelőt meg minden szart hozni, hogy gyorsan..pár nap alatt rendben legyen
bűrmellény meg polírbogrács
Jól beszélsz tesó, én se szeretem ezeket a bohócokat . A nyáron is láttam egy-két nagyondrága autó mögé felakasztott futón csoppereket, biztos fesztiválra igyekeztek a műmajmai
Hát ja...csoppert kell venni...oké, hogy azt szereti...de tekintély? az minősül cska nagymotornak vagy mi? keresztapám mondta a múltkor mikro mutattam neki egy drz-t..hogy ez nem is nagy motort...mér nem veszek oylan nagykormányosat, azok az igazi nagymotorok
Nekem, amikor négy éve az rsv-t vettem, az egyik kemínymotoros ismerős mondta, h tiszta gyökér vagyok,h sportmotort veszek.
"Csoppert kell venni, mer az adja meg a tekintélyt."
Ezután , látván , h egy pózerbuzi, a vitapartnerem, montam neki, h ha majd tekintélyt szeretnék, akkor feltétlenűl veszek 1 csoppert.
ez a száma amit leírtál