Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső! De! itt bagamérban főznek..nagyfaternak moost főzettünk jó pár lityót Másik: Mail-t megkaptad? tegnap írt egy emberke, hogy kéne neki a fejidom meg a sárvédő
hát 50 minimum nem tudsz gázbowdent meg vmi gyorgázmarkolatot olcsóba? szorul az enyém mint állat
mentek kertészkedni....
Az előbb találkoztam Robival, azt mondta, h vasárnap megy a műsor, senki se késsen!
Megyek a nagy árokásóval
szevasz te gengszter! nincs valami ismerősötök aki főz pájinkát,akár otthoni részre is?!
már lesz vagy 55lovas az a DRZ gecc tele tuninggal
jah jól van értem..én is így vagyok vele,hogy megy a töltés felfeé,mikor nem gépelek,de mindig el-el megy a fránya net genyó tréhóméknál...
az EC-vel kapcsolatban szerdáig vagy szerdán küldenek emailt,ha úgy látják az időt,akkor megtartják most7végén,de ha nincs előrejelzésben eső akkor sztem megint tolódik...de lesz a 7-en friss infó,majd írja főnix is...
sztem ha a pukibájkkal jössz és végigmész simán lehet a tied a különdíjas kupa (amit áprilisban jacek kapott) de inkább a nagy berggel gyere!
NEm tom!
akkor lehet az én sms-emre is ezéé nem reagált
Jacek bazzzzzzzzzzd hát nem jó számot adtál! Felakartam hívni Karcsit oszt hát ez téves!
már összeraktam nem az összerakás a sok idő hanem amig becsiszkuráltam mindent amit kellet meg lemostam lefúvattam, amugy az előbb fúvókáztam át az fcr-t nem csoda h. zabált mint állat, a tű a legmagasabb értékre volt állitva, de azt is cseréltem egy másabb fajtára, kiváncsi vagyok a végeredményre
Jaja..fogunk..cska legyne meeeeg
faszás, az árból meg cigánykodni kell erőssen!
Van bizony EZ-e ..természetesen nem ennyiért...próbálom lenyomni amjd az árat ha meglesz még mikor elsz lóvém
van kiszemelt is?
Hát szerelni remélem nem kell egy jóó ideig...de már ott tartok, hogy a célegyenesben vagyok
mert már ott tartol, h déerzét kell minnyá szerelni
Nem csak az van neki szíítszedve...meg láttam/csináltam már párszor kuplungot, szal nem az rédekelne igazából..hanem, így alapból a DRZ szétszedve, hogy majd ne a sajátomon kelljen tapasztalatot szerezni
Vagy 10perc összerakni a kuplungot, majd lefényképezi aszt megnízed
Mikor rakod össze? átmennék megnézni valamelyik nap...csak nem tom mivel..benya nincsen...kocsi sincs...de megoldom..cska mondjad, hogy mikor rakod összefele
jó erős lesz az a lotyó...
de, be volt verődve, be lett csiszolva szépen, remélem jó lesz, ha nem akkor vennem kell erősített rugókat mert akkor csúszik meg mikor jön a nyomaték közepes fordulaton
azota sikerült, igaz venni kellet hozzá 1 kompresszort de asz amugyis kell a házhoz, télen meg meglepem magam majd minőségi szerszámkészlettel, mert szarok amik vannak holnap teljesen készlesz a motor, át is lesz fúvókázva, megjött a dyno jet kit ámerikábúl
vajon a kosáron nincs beverődés?

ÉN is kíváncsi lennék Karcsi állapotára me bár megkaptam a számát de sosem jutok el hogy felhívjam, mikor meg ilyenkor jut eszembe már későn nem akarom zaklatni.....Na mindegy szégyellem magam hogy még nem hívtam fel...