Cső! De! itt bagamérban főznek..nagyfaternak moost főzettünk jó pár lityót Másik: Mail-t megkaptad? tegnap írt egy emberke, hogy kéne neki a fejidom meg a sárvédő
jah jól van értem..én is így vagyok vele,hogy megy a töltés felfeé,mikor nem gépelek,de mindig el-el megy a fránya net genyó tréhóméknál...
az EC-vel kapcsolatban szerdáig vagy szerdán küldenek emailt,ha úgy látják az időt,akkor megtartják most7végén,de ha nincs előrejelzésben eső akkor sztem megint tolódik...de lesz a 7-en friss infó,majd írja főnix is...
sztem ha a pukibájkkal jössz és végigmész simán lehet a tied a különdíjas kupa (amit áprilisban jacek kapott) de inkább a nagy berggel gyere!
már összeraktam nem az összerakás a sok idő hanem amig becsiszkuráltam mindent amit kellet meg lemostam lefúvattam, amugy az előbb fúvókáztam át az fcr-t nem csoda h. zabált mint állat, a tű a legmagasabb értékre volt állitva, de azt is cseréltem egy másabb fajtára, kiváncsi vagyok a végeredményre
Nem csak az van neki szíítszedve...meg láttam/csináltam már párszor kuplungot, szal nem az rédekelne igazából..hanem, így alapból a DRZ szétszedve, hogy majd ne a sajátomon kelljen tapasztalatot szerezni
Mikor rakod össze? átmennék megnézni valamelyik nap...csak nem tom mivel..benya nincsen...kocsi sincs...de megoldom..cska mondjad, hogy mikor rakod összefele
de, be volt verődve, be lett csiszolva szépen, remélem jó lesz, ha nem akkor vennem kell erősített rugókat mert akkor csúszik meg mikor jön a nyomaték közepes fordulaton
azota sikerült, igaz venni kellet hozzá 1 kompresszort de asz amugyis kell a házhoz, télen meg meglepem magam majd minőségi szerszámkészlettel, mert szarok amik vannak holnap teljesen készlesz a motor, át is lesz fúvókázva, megjött a dyno jet kit ámerikábúl
ÉN is kíváncsi lennék Karcsi állapotára me bár megkaptam a számát de sosem jutok el hogy felhívjam, mikor meg ilyenkor jut eszembe már későn nem akarom zaklatni.....Na mindegy szégyellem magam hogy még nem hívtam fel...
Megyek a nagy árokásóval
az EC-vel kapcsolatban szerdáig vagy szerdán küldenek emailt,ha úgy látják az időt,akkor megtartják most7végén,de ha nincs előrejelzésben eső akkor sztem megint tolódik...de lesz a 7-en friss infó,majd írja főnix is...
sztem ha a pukibájkkal jössz és végigmész simán lehet a tied a különdíjas kupa (amit áprilisban jacek kapott) de inkább a nagy berggel gyere!
ÉN is kíváncsi lennék Karcsi állapotára me bár megkaptam a számát de sosem jutok el hogy felhívjam, mikor meg ilyenkor jut eszembe már későn nem akarom zaklatni.....Na mindegy szégyellem magam hogy még nem hívtam fel...