Stét na hánykor is lesz a tankin az a mi újság . én is ki mennék bambulni nem jönne még valaki esetlegesen.... Karl örülök hogy láttalak és váltottunk pár szót .
azt sem tudom hányra kell ott lenni... nekem nem jött át az email...na mindegy mindjárt felhívom Robit azt megtudok mindent! Akkor vasárnap reggel Tankin találkozunk!
Csao mindenkinek! Ha jól tudom "valami program" lesz vasárnap a Tankyn. Nem lenne rossz, ha valaki egy pár sorban összefoglalná,
hogy pontosan mi, mikor, mennyi stb. lesz. Köszi
Ugynézki jó lesz a motor annyi h. a karbin még valószinű hangolok mert most durrog mint állat, bár ha a teljesitménye jó marad akkor igy marad a crossettel 4.be nagygáz kisrántásra jön kerékre aszfalton meg baszod, próbakör volt csak semmi védőfelszerelés, kikapom 3.ba majnem leestem rola a nagy utcán ugy kellet összeszedni, a rencámtartó karcolt hátul lábam meg lecsúszott a fékröl heee ifacsikos lett a gatyám picit
Nem vágja valaki,hogy egy robogóba milyen teljesítményű akksi kell ahhoz hogy az önindító be tudja tekerni? Mennyi az az amper?
hogy pontosan mi, mikor, mennyi stb. lesz. Köszi
Hát nekem az a púp tetszik a legjobban benne!
Gondolom a TL-ek sem jönnek akkor be NEKED.....