Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bassza meg mindig levagyok maradva....
már leírtam 1 párszor
hááde mi lett veled?
10től lesz, én is bambulni megyek most csak
Stét na hánykor is lesz a tankin az a mi újság . én is ki mennék bambulni nem jönne még valaki esetlegesen.... Karl örülök hogy láttalak és váltottunk pár szót .
csüttengeri!

Nem vágja valaki,hogy egy robogóba milyen teljesítményű akksi kell ahhoz hogy az önindító be tudja tekerni? Mennyi az az amper?
MEgyek én is nézőnek meg majd fotózok
azt sem tudom hányra kell ott lenni... nekem nem jött át az email...na mindegy mindjárt felhívom Robit azt megtudok mindent! Akkor vasárnap reggel Tankin találkozunk!
Oggg dicsak téged nem is láttalak!
Mellette Csabi..amelett meg Én
uhhh jó erős mezőny volt tavaly!
aham
Az ott középen piros mezben tevagyol?
ez lesz, multkor elmaradt igy most lesz
az tuti mertt vótak az utccámn
Csao mindenkinek! Ha jól tudom "valami program" lesz vasárnap a Tankyn. Nem lenne rossz, ha valaki egy pár sorban összefoglalná,
hogy pontosan mi, mikor, mennyi stb. lesz. Köszi
Na..micsináztál vele? Amúúgy meg afsz vagy elestél vóón ' kiröhögtek vóón'
Ugynézki jó lesz a motor annyi h. a karbin még valószinű hangolok mert most durrog mint állat, bár ha a teljesitménye jó marad akkor igy marad a crossettel 4.be nagygáz kisrántásra jön kerékre aszfalton meg baszod, próbakör volt csak semmi védőfelszerelés, kikapom 3.ba majnem leestem rola a nagy utcán ugy kellet összeszedni, a rencámtartó karcolt hátul lábam meg lecsúszott a fékröl heee ifacsikos lett a gatyám picit
Cccakát
akkor vegyél egy púpot.. vagy majd öregkorodba lesz a hátadon
NA jóiccakát!
Ennyi!
számomra is a púp a legtetszetősebb része
Láttam hírdeted....
Hát nekem az a púp tetszik a legjobban benne!
Gondolom a TL-ek sem jönnek akkor be NEKED.....