Ha jól gondolom, Te motorakksit töltesz autós töltővel, nem ?
Ha így van, akkor vedd le minél kisebbre a töltőáramot! Szegény akksid olyan mértékben kapja a cuccot, mint ha Te tűzoltótömlővel innád a sört teljes nyomáson ...egy ideig biztos élveznéd, de nem túl sokáig . A motorakksik terhelhetősége köszönőviszonyban sincs az autókba valóhoz .
biztos hogy az r3 a legjobb mert az is 60frame/sec
az 1080p meg csak 30 de am tök mindegy!
én fehéregyensúlyt még nem állítottam,d nem is tudom hol kell...pedig van hozzá magyar útmutatóm
Az a gáz hogy az akksi már nagyon forró volt. Ezért kihúztam, nem merem egyedül hagyni éjszakára. Holnap rárakom megint.Pezsegni nem pezseg, csak néha bugyborékol egy két cella. Akkor felment 6ig, várjak míg le nem megy 0-ra?
Kapcsolni nem kell a töltés erősségét?, mert maxon 6nál volt a mutató, két kapcsolással lejjebb már csak 2,5-nél.
Ha minimumra tettem meg 1-nél.
na banyek...de lesz debrecnbe is,csak legyen jó nagy zuhé!
én a legkisebb felbontásban szoktam,az is jó felvételt csinál,mert 60 kép/sec vagy 720p!
a 960 az 4:3 képarány...az szar...az 1080p meg kurva nagy megabájtokat foglal...persze ha nagy a memóriakártya akkor mindegy
na lesz már annyi kamerás bazze....
Azt szeretném kérdezni, hogy felraktam az akksimat tölteni12v 3Ah. Fullra nyomattam a töltőt, 3A-el kezdte el tölteni, majd 1 óra múlva 6A-nél járt.
Valaki el tudná magyarázni, hogy kell feltölteni az akkut, egy régebbi típusú akksi töltővel? Van rajta mutató, 6A-ig, És 5 fokozatban lehet kapcsolni, a töltés erősségét.
Szevasztok!Ha nem lesz megtartva okt2-án Debrecenben a verseny mert ha nem esik akkor tuti nem lesz akkor ajánlanék egy jó programot vasárnapra!
Románia Érmihályfalva !Ma sikerült beszélnem a szervezővel és elmondta ez egy babgulyásverseny lenne Nevezés nélkül!Ami még fontos endurocross verseny lesz java részt épitett akadályokkal gumik leásva farönkök szopatós feljáró "így mondta"!Lesznek kategóriák de ezt még a szervezők egyeztetik!Ebédre babgulyás.Mindenkinek jelezném az edzés 10:00-kor kezdődik ami azt jelenti magyar idő szerint 09:00-kor tehát egy órával hamarabb kell indulnunk!A pálya locsolva lesz de elmondta a szervező 2-hónapja nem esett az eső de mindent megtesznek!Ha valaki szeretne érdeklődni akkor hívja ezt a telefonszámot 0040-7407-67-794 Gábor Áron beszéli a magyar nyelvet!Nyíregyről már voltunk kint egy párszor edzeni meg elindultunk a Román ob-én jó pálya!
Szóval ez lenne és szerintem nem lenne rossz felkészülés Debreceni viadalra!:-)A határ átlépéshez szükséges személyigazolvány és egy adásvételi a gépről!
Ha valaki szeretne kérdezni bármit akkor írjon nyugodtan!
Én ma hívtam Karcsit! Megmátötték..egyenlőre kívülről van bevasalva a lába, de nemsokára műtik megint, és be lesz vasalva csórinak Zéé am köszi, a mai segítséget
Ha így van, akkor vedd le minél kisebbre a töltőáramot! Szegény akksid olyan mértékben kapja a cuccot, mint ha Te tűzoltótömlővel innád a sört teljes nyomáson ...egy ideig biztos élveznéd, de nem túl sokáig . A motorakksik terhelhetősége köszönőviszonyban sincs az autókba valóhoz .