Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggel láttalak józsa-debrecen között a kertészetnél, még mindig szép a gép! csak legalább a hangját hallottam volna
nyíl u. 110 21-es 275x300 2000 Ft
na végül be lett táblázva a hétvégém, úgyhogy most ezt ki kell hagynom pörköljétek meg az aszfaltot helyettem is!
Hali, én 9kor akarok indulni Vámospércsről
Hi Mindenkinek! Mizu Gabi Szombaton mikor indultok pálya felé
azsemrossz
Máriapócs
Szombat berény? Zé? vagy valaki?
semmi extra, csak megyünk páran csapatni spontán
Háj!
nem nagyon van illetve elég drága ami van,TM racing belsőm van
Lesz valami banzáj Máriapócson?
Ricsi!
Nálad mennyi egy 2.75-3.00-21-es tömlő? kéne vagy 2 darab...és nem mind1, hogy 2000-ből kijön a 2 vagy 3000 felett van Előre is köszi!
nem túl jó kilátások enduro versenyre , de jó kilátások máriapócsra
kar, pedig kurva jo ido lesz meg palyazasra, oktober meg ki tudja hogy alakul....
Jó volna koptatni a gumit mert még mindig zsír új az első
na sajna nem tudok menni 24-én mert 99%, hogy fellépésem lesz :( pedig jó lett volna még egy uccsót csapatni. f@sz kivan.
ott jol ellehet lenni sm szettel ;) remelem tudsz jonni 24en :)
Mariapocs. Én szerelem már elértem hogy indul rúgásra melegen már nem csak ha visszahűlt. Várok egy kölcsöngyújtásra addig nem veszem meg
melyik palyara? Tanki vagy mariapocs?
Szerelgeto pok a motorod? Mikor all ossze?
Én meg annak örülnék ha Dokim jó vóna és felmehetnék a pályára egy picikét míg nem vótam csak nézőként
én meg annak örülnék legjobban ha olyan lenne a pálya mint tavasszal a versenyen, az volt az ideális
feltételek: 6000ft + megfelelő öltözet( csizma kabát nadrág), saját felelőségre mész fel, stb
Hi! Szerintem gyújtótekercs,üzemmelegen nem indul csak ha visszahűl Pályázni mik a feltételek?
én annak örülnék,ha geci nagy sár lenne a krosszpályán is! mint a varacskosdisznók tee komám huhuuuu
ájj de mennék már
az addig oké! DE!
leginkább még mindig krosszozni akarnék(leginkább 125-250 2T-vel)
és egy krosszmotorral lehet endurozni...de egy enduroval nem lehet megugrani a nagyasztalt... és az exc-nek olyan puha a futőműve,hogy ihaj
de erősen agyalnom kell,mert Ricsiékkel is nagyon mennék sokat románba...és ott meg jó lenne a motorerő...bár nem voltam elmaradva a kis huszonöcsivel sem...csak a kis tanki+sok fogyasztás miatt nem gazdaságos(hurcoljak magammal tartalék benyát...)
na majd nézzük a piacot és majd látjuk...
Por az meg van...azt mondta Robi,hogy 3-an voltak ki metszeni az ösvényt és csak szépen mnetek egymás után,de a 3. már nem látott semmit...hát akkor 20-30 vesenytempóban menő ember mit fog látni?
az esőért!