Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ennek örülök, hogy nem lett komoly a baj !
Azt monnyad nekik, amit a mútkor hazuttam
Aszt mennyé' akarod elpocsíkolni?
csüsztök!

Szerintetek mennyit ér egy Pirelli Diablo Rosso Corsa 190/55 ZR 17 méretben,ami kb 95%-os? Van egy eladó ha valakit érdekel!
hát adódhat igen. de majd igyekszem vigyázni, és nem a határokat feszegetni
hát én a helyedben minden bevállalnék, csak, hogy tökéletesen a régi legyen a lábam amúgy persze, ha utcán tudsz, csak az enduróval lennének gondok akkor azt hagyni kell..viszont utcán is adódhat olyna helyzet, pl letalpalsz és megitn véged
Vettem mrá ott párszor cuccot
na jólvan akkor, reméljük semmi komoly
hát Jacek az én térdem meg olyan amilyen. egész jó már amúgy, csak még egy műtét kéne, olyankor meg szinte minden előröl... sm szettes drz kell, az enduro meg megmarad lájtos szinten, már annak is örülni fogok, szépen poroszkálni a természetben
a kermo az nagyker magánszemélyt nem szolgálnak ki:(( sajnos engem se... elkűttek a fanébe
már jobban van, már tudok járni, dolgozni is jöttem... csak bicegek...
Háj!
Hallod, holnap vennék tömlőt a kermo-nál..vajon lehet? nem lenne gáz belőle?
és neked a térdeddel?
Neked mizu már a bokáddal?
most olvasom mik töréntek szegény Karcsi, tényleg eléggé rá jár a rúd! jobbulást neki minél hamarabb!
és neked is Gabi! boka is szar dolog...
Jobbulást a srácnak!

Egy hosszab videjó
Vágom melyiket mondod! Most ki van adva bérbe, vagy ki csinálja? Mipízbe fájna az a kis földecske?
Helo sztok!

Jobbulást mindenkinek! Nem tudom, mi ez a balszerencse sorozat...
Balesetek, sivatagi időjárás, elmaradt endurofesztek...
Döglött v döglődő motorok...
Ne ilyen summázással kezdjük a téli szezont!

Jacek!
Phoenixtől elkérem holnap a tel.számod és majd felcsöröglek. Eladóvá vált 600öles darabka földünk. Ahol lakik a zöld Transit-os haverod zöld színű házban, tőlük kell menni kifele a Regéci-víztározó fele. A 2.utcán balra, majd a "Kórház a város szélén" sorháznál jobbos. Ettől a kereszteződéstől kb.400m balra, könnyen megismerhető:egyedül itt van kukorica (minden irányba torma van). Ebben kérnék majd egy kis segítséget, nem-e tudsz vevőt rá.
Kösze előre is!
Utána nézek, köszi.
a kurwa anyját!
Igen..csak az egyik lába tört, de az 3 helyen...az autós az út szélén állt, Szkráccsi nem messze volt tőle kirakta az indexet és kifordult elé, Szkráccsinak lassítani és kitérni sem volt esélye, pontosabban egy kicsit tért ki és így a jobb lábával verte telibe az autót, olyan 50-55km/h sebességgel. Az ujjának "csak" a körömszakadás baja lett, nem szakadt le az ujjperce meg semmi! Nagyon fáj neki, alig tudott beszélni is, izzadt, látszott, hogy készen volt, ezért nem is maradtam sokáig. Ja..és még annyit, hogy az autós el akart menni..úgy mentek utána, és hívták vissza
én szeretnék indulni csak nemtom merjek-e eddig 2szer voltam pályázni 2év alatt, nemtom mennyire lesznek gyorsak, az időket megnéztem de nincs mivel összehasonlítani a jók az utcai középbe 56okat mentek tavaly
Sziasztok.Mielőbbi felépülést Karesznak.örülök hogy ennyivel megúszta itt már oan rémhírek terjengtek hogy mind két lába eltört és leszakadt az eggyik ujperce is,de ha jól értem akkor csak a körme szakadt le és csak egy lába tört el igaz sajna az is három helyen ha jól értem de legalább egyszer eltörhetne az autós lába is amoan szolidalításbol.mielőbbi gyógyulást Karesznak.Kössz az infókat.
max nézőnek ha rendbe lesz a bokám az enduróversenyből ugyse lesz semmi a nagy homok miatt
Szegény gyerek.
Pedig volt baja eddig is az egészségével
Remélem mihamarabb rendbe jön.
hali!

okt 2. rabócsiring motoros nap, jön valaki?