Magyarul hagytad eladni a segged alól a jó motort azt most meg szopod a brét Óúú backi..az szívás Amúúgy én ősszel veszek nagy gépet ha minden igaz...bááár ahogy elnézzük..a tormák nem oylan jók..de azért valahogy csak össze kaparom az árát
hát én is melózok,most nézelődök még meló terén,mert ez a reggel 3 kor való kelés és az esti 6-7-kor való hazajárás nem épp tetszetős!
motorral kapcsolatban csak annyit,hogy elnézem őket,de venni nem fogok,mert annyi lóvém (feleslegbe) az életbe nem lesz sajnos!
vegyél te egy vérgépet,aztán majd ide adod egy körre!
pedig szerettem volna magam kipróbálni egy amateur versenyen,mindig álmom volt...
-1 Drz. Szombaton mamámnál van meló(kérdezd Jacekot, milyen szorgosak a bagaméri kisebbségiek), vasárnap pedig nagyfaterhoz ugrunk le Szegedre(nem érzi jól magát).
Sajnálom, pedig lehet, h az utolsó idei pályázást hagyom ki
motorral kapcsolatban csak annyit,hogy elnézem őket,de venni nem fogok,mert annyi lóvém (feleslegbe) az életbe nem lesz sajnos!
vegyél te egy vérgépet,aztán majd ide adod egy körre!
pedig szerettem volna magam kipróbálni egy amateur versenyen,mindig álmom volt...
Bagaméri kisebbségiek? jössz bagamérba? itt lakik mamád vagy mi? elloptak tőle valamti vagy mi?
-1 Drz. Szombaton mamámnál van meló(kérdezd Jacekot, milyen szorgosak a bagaméri kisebbségiek), vasárnap pedig nagyfaterhoz ugrunk le Szegedre(nem érzi jól magát).
Sajnálom, pedig lehet, h az utolsó idei pályázást hagyom ki