Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te meg tartsál inkább talicskát, ha egykerekezni akarsz
szóval gyűjtenéd a fajtád!
Látom megy a banda Pócsra szombaton . Asszem én is csatlakoznék . Délelőtt, délután ?
emléxel az sv-s haverra? ő is drz-t vesz most, illetve cseréli az sv-t télen mien bandázások lesznek tankin teee, várom már mint állat
drága hát, meg humbuk is... csak mutattam, hogy ki lehet azért fogni
Jó lenne..csak drága(nekem)..na meg hiányozna az endurózás..
csak 25kW-os kell...de van most XR is meg DRz is...és már cska 1 bőő hónap mire meglesz a lóvé..szal akkor még hátha meglesznek..már közel a céél
szarér hugyért dobálják már a drzket. 600ba találsz elfogadhatót
Magyarul hagytad eladni a segged alól a jó motort azt most meg szopod a brét Óúú backi..az szívás Amúúgy én ősszel veszek nagy gépet ha minden igaz...bááár ahogy elnézzük..a tormák nem oylan jók..de azért valahogy csak össze kaparom az árát
hát én is melózok,most nézelődök még meló terén,mert ez a reggel 3 kor való kelés és az esti 6-7-kor való hazajárás nem épp tetszetős!
motorral kapcsolatban csak annyit,hogy elnézem őket,de venni nem fogok,mert annyi lóvém (feleslegbe) az életbe nem lesz sajnos!
vegyél te egy vérgépet,aztán majd ide adod egy körre!
pedig szerettem volna magam kipróbálni egy amateur versenyen,mindig álmom volt...
Veled? Megvagy motor tervben?
Háj! Na..örülök! Amúgy semmui..készvagyok...lefáraszt minden...de legalább holnap nem megyke suliba..ennyi pozitív már van..több nem nagyon
szevasz vagány! kösz a hirdetést,úgy néz ki visznek belőle! mi van veled,rég dumáltunk!?
Hy
Bagaméri kisebbségiek? jössz bagamérba? itt lakik mamád vagy mi? elloptak tőle valamti vagy mi?
sajnálom, pedig kurva jó lett volna együtt megint a triumvirátus nah majd az EC versenyen rem összejön h. induljunk mind3an
Hy!

-1 Drz. Szombaton mamámnál van meló(kérdezd Jacekot, milyen szorgosak a bagaméri kisebbségiek), vasárnap pedig nagyfaterhoz ugrunk le Szegedre(nem érzi jól magát).
Sajnálom, pedig lehet, h az utolsó idei pályázást hagyom ki
Jaja úgy lesz jó.
akkor majd a gumit figyelem
Ok. Én meg a legsoványabb aki majd egy motorgumival a kezébe mászkál. Remélem nádszál nem lesz a bejárat előtt mert az profilból kitakar.
redicsek:D valószínüleg én leszek az egyetlen hülye aki bukósisakkal kolbászol majd a bejáratnál úgyhogy megismersz:D
Na jóccaka buzikám A többieknek is nyugodalmas jóccakát szasztok
olyasmi, jah
levegős? akkor az a régebbi s4 nem? mert az újabbak már vizesek..vagy csak a nagyon újak? amúúgy egy ilyesmivel én is ellennék
de a szünet is benne van eléggé 50-50