Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvan a terv... levegős, ezres, hengerenként kétszelepes , nyitott kuplung, lendkerék, kicsit rövidített áttétel... csak ugye az egy pár deákigazolvány...
inkább az s4..a szünet az túúl erős lenne még neked amúgy nehogy már szünetelj vazze....vegyél egy fasza s4-et..azzal már legalább vagány leszel..
Számod elmentettem, majd küldök egy sms-t, zakatoló vonatról nem telefonálnék inkább. Akkor szombat, 16:25-30 az első bejáratnál ütközünk. Előtte meg megy az sms.
s4... vagy szünet...
ja...csaj...azt se tom mikor láttam már utoljára...24-én jön ide elvileg...azt megint be kell osztanom egy időre a szörnnyel meg csak óvatosan..ne pocsíkold el szarért-hugyért...mi lesz a következő? gondolom duci
állásinterjú hegyek, közben a családi biciklit is kell tolni aztán csajt is kell hajtani, nehogy ellustuljon monsztrő meg eladó lesz hamarost
06302673920 a telószámom hogyha úgy érzed hogy 10 perc múlva megérkezel az állomásra hívj és megyek:D
ja az jó lenne:) nem lakom messze onnan(reptér környéke)
Szasztefasz! Áhh..el vagyok havazva...semmire sincs időm..a moptor szét van szedve egy hete..nincsen időm összerakni..edzeni se meg semmi...a fazs kivan ezzel a szar iskolával..-.-" Há' veled miazanyádvan?
Vasútállomásra kitudnál jönni érte? Szombaton mennék mindenképpen a 16:04-el, 16:25-kor vagyok bent a vasútállomáson. Ez esetleg jó lenne?
miazanyád van pöcsömöccse? el vagy tűnve, mint az aranyóra
az lehet hogy kafa lenne kb mikor tervezel bejönni?
Inkább beviszem debrecenbe nekem csak 130ft odavissza jegy.
oksi köszöntem szépen a segítséget:D
írtam neki mélt...gondolom majd ír, ha felrakta..sztem holnap,..ha midnen jól megy és nem szarakodnak a postán akkor talán pénteken ott is lehet nálad...vagy max kedden
addigra ráér, majd ha akkor megbeszéljük:)
a dobbal kapcsolatba meg ha van valami majd szólj
Menni kéne nekem is Kabára, de nem mostanában elsz, hogy eljutok odáig... Esetleg ah neked ráér a gumi akkor jöhetsz velem, amikor megyek..lehet jövőhét hétvégén...
azis kell:D mondjad neki h küldje utánvétesen állom a díját.
4030 Debrecen, Vadalma utca 49. Silye Ádám
a gumit meg még nem tudom hogy kéne érte menni
Oksa..de nekem nincsen lóvém..mondjad a címed és küldetem vele oda... és annyi...aztán ha csinálni akarod hozod....a gumi kell hát? szkráccsitól?
királyság:D mondjad neki h megveszem:D már úgyis te beszélgettél vele nem baj ha rajtad kkeresztül intézzük? odaadom a píízt érte:D
Rendben, és köszi.
ide irhatsz ha akarsz jönni, igencsak kocsival megyünk, haverék debrecenből, aztán jönnek értem és ugy Máriapócs
Na Bagyi..itt a kép...4000+ posta azt mondta a csákesz...picit roszdás..de az nem gáz...veszel festéket azt megcsináljuk
itt a számom: 06 30 635 93 05! vasárnap tuti otthon vagyok,viszont szombaton meg lehet melózok!
Már a barátok is kitaláltak valami programot. Meglátom, hogy még hogy alakul a szombatom. De szívesen mennék.