megvan a terv... levegős, ezres, hengerenként kétszelepes , nyitott kuplung, lendkerék, kicsit rövidített áttétel... csak ugye az egy pár deákigazolvány...
Számod elmentettem, majd küldök egy sms-t, zakatoló vonatról nem telefonálnék inkább. Akkor szombat, 16:25-30 az első bejáratnál ütközünk. Előtte meg megy az sms.
ja...csaj...azt se tom mikor láttam már utoljára...24-én jön ide elvileg...azt megint be kell osztanom egy időre a szörnnyel meg csak óvatosan..ne pocsíkold el szarért-hugyért...mi lesz a következő? gondolom duci
Szasztefasz! Áhh..el vagyok havazva...semmire sincs időm..a moptor szét van szedve egy hete..nincsen időm összerakni..edzeni se meg semmi...a fazs kivan ezzel a szar iskolával..-.-" Há' veled miazanyádvan?
írtam neki mélt...gondolom majd ír, ha felrakta..sztem holnap,..ha midnen jól megy és nem szarakodnak a postán akkor talán pénteken ott is lehet nálad...vagy max kedden
Menni kéne nekem is Kabára, de nem mostanában elsz, hogy eljutok odáig... Esetleg ah neked ráér a gumi akkor jöhetsz velem, amikor megyek..lehet jövőhét hétvégén...
a dobbal kapcsolatba meg ha van valami majd szólj
4030 Debrecen, Vadalma utca 49. Silye Ádám
a gumit meg még nem tudom hogy kéne érte menni