Ezért jó a supermoto Amúúgy sztem cska megzúzodott a bokád..fölösleges orvoshoz szaladgálni...úgyse csinál semmit vele..beküldi röntgenre..én várnék pár napot és ha akkor sem csillapodik a fájdalom akkor orvos..de nem a házi
na én meg most értem haza. sajnálattal hallom, hogy te meg megint összetalálkoztál a talajszinttel, de ezúttal kicsit szerencsétlenebbül mint a múltkor. jobbulást kolléga!
Nem mentem most, mer sok a bajság a melóval, ilyenkor tudom behozni, holnap meg idehaza nyomom, mer hozzá kell látni összevágni egy csomó tüzifát.
De most meg iszok
na én már ithon vagyok. Kerestelek de nem láttalak.
Jó volt jó volt de nem volt olyan jó mint tavaly....mondjuk baszott másnapos vagyok voltam azt hittem oda okádok
Én Gyarmaton szétcsesztem a szupermotyómat
Majd lehet a jövőhéten benézek, megyek +int veszélyes fákat vágni-gallyazni Ábrányba, csak tegnap egy 8m hosszú kosarasemelőt húztam, szar lett volna elakadni vele ott a homokba.
nem dagadt be, de továbbra is fáj ha ráállok, sztem becsípődött vmi ha nem javul délutánig irány az orvos...
Phoenix,hogy van a tappancsod?
Szarrá van már menve az a pálya, ráférne már egy új réteg aszfalt.
Igaz is , télire nem nagyon kell uccai vas.
Remélem öblögetsz Te is rendesen. Motrot sikerült má bótolni?
De most meg iszok
Jó volt jó volt de nem volt olyan jó mint tavaly....mondjuk baszott másnapos vagyok voltam azt hittem oda okádok
Majd lehet a jövőhéten benézek, megyek +int veszélyes fákat vágni-gallyazni Ábrányba, csak tegnap egy 8m hosszú kosarasemelőt húztam, szar lett volna elakadni vele ott a homokba.
há ja, sivatag van, majd nézz be azért legközelebb erre jársz, nem jösz pócsra ki ma?