Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért jó a supermoto Amúúgy sztem cska megzúzodott a bokád..fölösleges orvoshoz szaladgálni...úgyse csinál semmit vele..beküldi röntgenre..én várnék pár napot és ha akkor sem csillapodik a fájdalom akkor orvos..de nem a házi
semmi baja, durva mit kibir ez a motor, csak a bukógombák érnek le ha csúszik
Csá
nem dagadt be, de továbbra is fáj ha ráállok, sztem becsípődött vmi ha nem javul délutánig irány az orvos...
Nabazdmeg..jobbulást a bokádnak... DRZ rendben?
Jó volt tegnap ,srácok! Sajnálom hogy korán le kellett lépnem!
Phoenix,hogy van a tappancsod?
helllo! te mit mondasz fasza a conti ami a zixereden van?
na én meg most értem haza. sajnálattal hallom, hogy te meg megint összetalálkoztál a talajszinttel, de ezúttal kicsit szerencsétlenebbül mint a múltkor. jobbulást kolléga!
köcc
Backi he...jobbulást.
Ott 1 méterrel beljebb szoktak menni. Gyorsabb is meg a betony is jobb.
Szarrá van már menve az a pálya, ráférne már egy új réteg aszfalt.
Ezt alátudom támasztani saját tapasztalattal is.
ebbe a nagy kanyarba basztam oda magam, rámentem a csíkra ahol elválik a 2 aszfaltréteg, megakadt a lábtartó én meg föld körüli pályára áltam
Dehogy tört , a bokatörés úgy fáj , h beszarsz.
Akkor hajrá, me' alkohol nékül nem lehet ezt kibírni.
Igaz is , télire nem nagyon kell uccai vas.
jó estét, jó odabasztam délelött magam, megzuzodott a bokám rendesen rem nem tört el
pont most indulok egy életmentő csomagért a tescoba folyamatban van a motorkeresés.tavaszra tuti meglesz
Kösssz!
Remélem öblögetsz Te is rendesen. Motrot sikerült má bótolni?
kedves egészségére,kolléga!
Nem mentem most, mer sok a bajság a melóval, ilyenkor tudom behozni, holnap meg idehaza nyomom, mer hozzá kell látni összevágni egy csomó tüzifát.
De most meg iszok
na én már ithon vagyok. Kerestelek de nem láttalak.
Jó volt jó volt de nem volt olyan jó mint tavaly....mondjuk baszott másnapos vagyok voltam azt hittem oda okádok
Valakinek esetleg nem kell egy 46 fogas JT hátsó lánckerék olcsóba? Kibaszott jó állapotú, nem sokat lehetett motoron az tuti.
Én Gyarmaton szétcsesztem a szupermotyómat
Majd lehet a jövőhéten benézek, megyek +int veszélyes fákat vágni-gallyazni Ábrányba, csak tegnap egy 8m hosszú kosarasemelőt húztam, szar lett volna elakadni vele ott a homokba.
háj
há ja, sivatag van, majd nézz be azért legközelebb erre jársz, nem jösz pócsra ki ma?