Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem sok
mienkbe 150e
motorjához még nem kellett nyulni, de ez nem 1 suzuki
hát jók...de sztem szar olaj lett bele téve..a suzukiban lehetr szart tettek bele..vagy a afsz se tudja...78000km van benne asszem
azigen, pedig állitolag jók a suzkák motorikusan, vagy mégsem? hány km van benne?
Ez még a kisebb gond lenne Szétszedtük a féltengelyt, és semmi baja, szal avgy difi vagy váltó hibás az kis ignis...bassza tele az anyját
Helló!
Ha valakit esetleg érdekelne eladó a motorom: http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Pirelli Diablo Rosso Corsa 190-es (defektes,de javítva)
és van még egy
Michelin Pilot Power 180-as eladó!
Ha valakit érdekel írjon!
Nem tudtok 160as vágotslicket olcsóért?
az fasza he, nekünk is megficcent már 1x, csak nekünk az utcánk elején, de igyis haza kellett húzni
Amennyit adnak erte,de persze realis aron.
Láttalak ma a vámospércsin kocsival. Ott vesztegeltem az út szélén mer' féltengelyes lett a suzuki..suliba se értem be..most mehetek be busszal mert elhalaszthatatlan dolgaim vannak a kurva anyját..rá kell szórni vagy 100-at ha tényleg féltengely..
az enyém az lett a végére, de nem is tapadt már a közepe motorféken semmit
Egyébként ha azt vesszük hogy se slick,se gyakorlás ,nem is olyan gáz....
Próbálom nyugtatni magam....
legjobb az volt akkoris mikor kifogyott a benzinem 1km-el a kút előtt csak pislogtam mi van
Miről beszélsz ? Nekem egy hónapja derült ki, hogy el volt törve a gerincem meg van két gerincsérvem, de az az arany doktornéni felírta vényre a motorozást, mer'hogy az majd segít gyógyulni, én meg csak beváltottam a receptet most vasárnap is ...merthogy a testet négy kerék szállítja, a lelket viszont csak kettő .

Te terminátor !
jah, meg az sx-f-es sráchoz képest is van még mit tanulni
az biztos, fájós lábbal is birtam pályázni, de a vége már nem esett jól annyira
Apropó....tetű lassúak vagyunk,a felvételen meg méginkább!
Főnix madár hamvából ébred...ne aggódj elpusztíthatatlan vagy!
Mihamarabbi gyógyulást!
remélem nekem nem ugy lesz
nekem egyszer a bokám meghúzodott, félév után jött rendbe!
Köszi a videót, de ölég rossz volt nézni a töketlenkedésemet . A Mille után amúgy is rémisztő a mözö futóműve, de nem gondoltam, hogy azért ennyire nem döntöm le a technikát . Node sebaj, vasárnapra felszívom magam ...
hát azért kicsit be van dagadva, de folyamatosan javul a helyzet.. remélem hétvégére már sántikálni se fogok
Oksa... Köszi