Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a vágotsclick? állapotfüggő, kb 15 a hátsó arra gondolok jah és 1 pályanaposak kb
ha haverék kocsival jönnek szoljak nekik h. vegyenek fel? Debrecenböl indulnak
Az klassz.
mennyi lenne?
lehet elugrok vasárnap ha otthonleszel bár jobban szeretnék egy vágottslicket hátra de ennek igen kecsegtető az ára
Addig még találnom kell egy sofört is.
jaja itthon vannak a gummák a hintaágy mellett! gyere el hétvégén,aztán ha tetszik viszed!
na akkor nyomás kifele 10 órára, várunk szeretettel
brékdensz
Tudom, már hallottam róla.
sajnálom, pedig 2 drz-s tuti lesz
Hi, ezek a gumik nálad vannak? mert lehet h. kell
ja aúúúúúúú az nem jóó én meg azt hittem hogy vmi ismerőssel beszélgetsz. na hát akkor jobbulást neki!
Szia, szombat Máriapócs
Helló! Milyen fellépésed lesz?
160-as volt fent de lekellett cserélnem 140-esre mert már a lánc majdnem kidurrantotta. Ez meg véngumi azt baromi kemény, csúszik mint a takony.
ne szarj be,belefaragjuk
Jaja nekem is párban kéne de a 160-as hátsó nagy a gépembe.
azt nem tudom,de a hátsó az elég jó állapotban van! csak együtt eladó a tapadókorong vedd meg,aztán ha nem kell az első,add tovább bácsi!
ÁÁ basszus a hátsó nem 160-as lenne, kéne. Mikori évjáratúak?
Igen Józsán dolgozom! Hangját én is szeretném hallani ugyanis ott robbantam le vele ! Vártam transportert hogy vigyük haza. Kisírta magának az új gyújtást én meg törölhetem a hétvégi PÁLYÁZÁST
Majd msn-en azért küld már át légyszi akármilyen fos megnézném.
ahogy mondja kis barátom! én meg onboardot teszteltem, de gané lett az állványom. úgy remeg hogy totál élvezhetetlen. ja és menetszél mégjobban elbassza az amúgyis retek felvételt, pedig vattával leragasztottam a mikrofont, de sokat nem ért.
Császtok. Összefutottam CS-vel imént, na mondom gyere mérd be a DR-t kb mennyit bír menni. Hát meglepődtem mert CS órája szerint 140 fölé ment. Még hozzászámoljuk azt a kis hangyafasznyit amit már a szívem nem engedett úgy sajnáltam szegény kis gépet, akkor 145km/h talán meglett volna.