Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy meg ha én végig birok menni crosson drz-vel akkor te is exc-vel enduron meg sokkal jobban jön
Szia!
Nem volt semmi más az emailba csak ez a kép, de ez mindent elárul a rendezvényről, persze ha nem fog esni addig akkor baszhatjuk mert el lesz halasztva a nagy por miatt
Gabi! nem tudnád tovább küldeni a kapott emailt? Robi próbálta nekem elküldeni,de visszadobta neki,hogy rossz a címem,azóta se küldte el!persze tudom a részleteket,de azért hátha van benne valami plussz írva! köszi előre is!
remélem tudok addig valami kibaszott motort venni....tegnap az nem jött össze...
nincs semmi jó vétel... csak egy 530exc...de az meg krosszon megdöglik
akkor hozd rendbe, amugy mi baja? Palyazni is feljossz velunk?

Szkracsi, te jonnel 24.en? Lehet jon Cse is.
Nincs ellenemre csak addigra rendbe kellene hoznom DOKIT
http://youtu.be/kH-7C7APZFc még ilyet?!?
pedig milyen szép állapotban volt...
Háj. Holnap reggel megyünk. Szombat este alkeszkodhatunk, ha ott vagytok
Hellau Fórumosok!

24-én én lennék a 3.Drz-s? Mert ez még mindig csak akkor fix, ha itthon leszek!
Phoenix! Majdnem találkoztunk Póknál, én 18óra után pár perccel érkeztem hozzá. Most kirakózok én gépemmel. Nyíl utcai hűtős műhelyről mit hallottatok? Ráférne a gépre egy kis belső takarítás...
Okt2-re izzítom a szabim Remélem kegyes lesz az időjárás hozzánk, nekem nem fér bele csúszás...
Zé! Hétvégén mész Bgyarmatra? Este zúzunk fel a haverokkal szeszelni.
24.én máriapócsra megyünk 3 drz az lesz tuti, me akkor gyere te is meg KArcsi is jöhet ha van kedvetek, ha pályázni nem is legalább találkozni!
Tudom! Szépen lassan összejöhetne má a közös GURULÁS Csak SUZUKI vagyunk egy páran HBME-be! DR/DRZ
jah, erdély óta nem motoroztunk együtt... na majd télen tankizunk sokat
sehogyse jó ez bammeg
én meg akkor nem ha áttolodik
Monnyuk ha áttolódna a következő hétvégére, akkor tutkó , h mennék .
faszaaaaaaaaaaa múltkor is zsír volt
Mennék, de a pitesek szerveznek egy motorozós bulit Kecsóra, most meg azzal ütközik az időponyt.
Nem kéne...
indulsz e 2.án enduro versenyen?
Még megbux.
enyimé
Üdv mindenkinek! Ma elrobogóztam Gumipókho Dokigyújtással és egy szép fekete DRZ állt előtte
hát akkor nem sokat látnánk az utból az a baj... ha elindul 30 motor már az első 3 után nem látni semmit
vezérműlánc, a feszitőt nem kell, csak ha már széthullik

túlságos szárazság esetén...