Szia!
Nem volt semmi más az emailba csak ez a kép, de ez mindent elárul a rendezvényről, persze ha nem fog esni addig akkor baszhatjuk mert el lesz halasztva a nagy por miatt
Gabi! nem tudnád tovább küldeni a kapott emailt? Robi próbálta nekem elküldeni,de visszadobta neki,hogy rossz a címem,azóta se küldte el!persze tudom a részleteket,de azért hátha van benne valami plussz írva! köszi előre is!
remélem tudok addig valami kibaszott motort venni....tegnap az nem jött össze...
nincs semmi jó vétel... csak egy 530exc...de az meg krosszon megdöglik
24-én én lennék a 3.Drz-s? Mert ez még mindig csak akkor fix, ha itthon leszek!
Phoenix! Majdnem találkoztunk Póknál, én 18óra után pár perccel érkeztem hozzá. Most kirakózok én gépemmel. Nyíl utcai hűtős műhelyről mit hallottatok? Ráférne a gépre egy kis belső takarítás...
Okt2-re izzítom a szabim Remélem kegyes lesz az időjárás hozzánk, nekem nem fér bele csúszás...
Zé! Hétvégén mész Bgyarmatra? Este zúzunk fel a haverokkal szeszelni.
Nem volt semmi más az emailba csak ez a kép, de ez mindent elárul a rendezvényről, persze ha nem fog esni addig akkor baszhatjuk mert el lesz halasztva a nagy por miatt
remélem tudok addig valami kibaszott motort venni....tegnap az nem jött össze...
nincs semmi jó vétel... csak egy 530exc...de az meg krosszon megdöglik
Szkracsi, te jonnel 24.en? Lehet jon Cse is.
juuuj
pedig milyen szép állapotban volt...
24-én én lennék a 3.Drz-s? Mert ez még mindig csak akkor fix, ha itthon leszek!
Phoenix! Majdnem találkoztunk Póknál, én 18óra után pár perccel érkeztem hozzá. Most kirakózok én gépemmel. Nyíl utcai hűtős műhelyről mit hallottatok? Ráférne a gépre egy kis belső takarítás...
Okt2-re izzítom a szabim Remélem kegyes lesz az időjárás hozzánk, nekem nem fér bele csúszás...
Zé! Hétvégén mész Bgyarmatra? Este zúzunk fel a haverokkal szeszelni.
túlságos szárazság esetén...