ÚJ HÍREK SZKRÁCSIRÓL:
3 helyen eltört a lába és leszakadt az egyik ujjáról a köröm, most fogják műteni, amúgy jól van csak fáj a lába nagyon, Jacek volt nála bent, ő írta smsben!
Sziasztok!
Sajnos tényleg igaz Karcsi balesetet szenvedett sípcsont törés és az egyik új-perce leszakadt és egyéb zúzódásai is keletkeztek Debrecenbe a kórházba vitték.
Mielőbbi felépülést neki.
ez a jobbik eset...mikor életben marad az ember,"csak" pár sérülést szerez...jobbulást szkrács!
Sajnos az egyik legjobb haverom nem kapta meg ezt az esélyt az élettől... tegnap 1 hete,hogy elhunyt,egy figyelmetlen autós véget! Tegnap temettük...egyszerűen felfoghatatlan,22éves srác volt!
Sziasztok! Ma elhagytam a rendszámtáblám, délután, vagy Debrecenben, vagy Debrecen és H.sámson között. UEA 677. Ha valaki beleütközött, légyszíves értesítsen. Köszi.
még a telefonálással várnék kicsit. hallottam olyan infót, hogy az egyik ujja az egyik ujjpercénél leszakadt. remélem csak pletyka. viszont ha mégis ilyen komoly a dolog, akkor szerintem majd este felé vagy még inkább holnap lenne érdemesebb felhívni. amúgy le is mennék hozzájuk, hogy a szüleivel beszéljek, de ők is tuti a kórházban vannak Karcsival.
óóóúúú bakker basszameg nemáááár remélem nincsen komolyabb baja esetleg később ha felhívnám tudná fogadni a hívásomat vajon? ha tudsz valami bővebbet írj máár
szkráccs balesetet szenvedett ma délután Kabán. kifordult elé egy figyelmetlen kisteherautó. sokat nem tudok kis barátunk állapotáról, elvileg pár csonttöréssel megúszta az ütközést. most kórházban van. jobbulást neki!
eddig még hibátlanul teljesített. egyszer csúsztam meg vele úgy rendesen, hogy ki is ment alólam a gép, de akkor gyökkettővel próbáltam bevenni rabócsin az egyik visszafordítót térdig döntött motorral, és hát...elkúrtam, na XD, szóval az nem kifejezetten a gumi hibája volt. amúgy egyszer-kétszer megmentett már a komolyabb balesettől, mikor a gyökér kamionosok (tisztelet a kivételnek) kielőznek elém nekem meg satuféket kell lőni olyankor. szóval tapad mint a fene. a strapabírás nem érdekel, mert inkább költök sűrűbben drágább gumira, mint azon spóroljak, és emiatt egyszer otthagyjam a fogam, vagy totálkárra zúzzam a gépem.
Ma az egyik rádióban bemondták hogy találtak egyet.
Vagy FM95 ,Radio max , vagy Rádió 1 valameik a 3 közzül
remélem segít.