Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mondom én nem gázos az SM 610. Nekünk való pont.
Meglepő de nem magas. Van itt sportmotoron egy 4stroke nevű felhasználó annak is ilyen volt és az mondta hogy mindössze 90cm az ülésmagassága.
LC4 is nagykedvenc csak ahhoz apró vagyok.
Mindjárt magamhoz nyúlok. Tökéletes lenne következő gépnek.
akarom mondani: supermoto szettel úgyis alacsonyabb
na a tiedtől picivel jobban leengedem és fasza...supermoto szettel meg úgyis oclsóbb..elég ha csak az egyik lábam lábujjhegyen leér...több nem kell úgyse
enduro szettel forma forma, talán nincs akkora mert elöl 1 centi sűlyesztve van a telószáraknál, bár ha keményebben fogom tolni akkor azt is ki kell emelnem
tudom, hogy felemelted..majd levizitelem már, hogy miylen így...nincsen oylan magas mint a Berg mi?
azóta felemeltem, mert nem jó ugy a rugózás
pedig muszáj lesz leengedeni..legalább annyira mint a tied volt mikor először ültem rajta
hát nem jó ha leengedik hátul , mert ha endurozol is vele összeűl és belever a kerék a kipufogóba......
nem-a,...cska gondolom el volt engedve az is..mert a tulaja ugyan olyan kicsi volt mint én
Lehet defektes vót az.
Az SM 610?...nem magas az....legalábbis tavaly ültem egy ugyan iylenen motor stalin...még ugyan jóóó volt méretben A DRz lesz magas ősszel valahogy nagyon úgy érzem...de leengedem a faszba azt csá ha már ilyen kicsinek csináltak...
Magas vóna az neked, mint a kilátó.
Hát nekem meg kéne
Mer, bittos még csak képen látta
nekem se kéne, amán biztos. csak ő mondta hogy jólenne neki egy ilyen
jóvanmá nekem mondod, mikor volt mivel mentem hóban fagyban is
Nekem se. Akkora nagy batár, mint egy LC4
nekem nagyon nemttetszik ez a tipus, elég otromba, deennyi pénzt lehet megérne még sima fődtúró szettel, aztán nem kell arra papir se
Nekem egész évben enduro szezon van.
estét!
mi a helyzet emberek? pangáás, lassan beköszönt az enduro szezon. fáj is a szívem Káárcsi ni mit találtam neked: http://www.kepesmotor.hu/husqv...