Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁ megőrjít már ez a gép engemet meg, feszt van vele valami. Most meg löki az olajat ahol a kábelköteg kijön a generátor résztől. Hót olaj az úristen is. Ráadásul oda se lehet normálisan férni hogy bekenjem valami szarral. Meg nem tudom lehet már paranoiás vagyok de ahogy melegítgettem aztán kerültem vele egy kört sisak nélkül, olyan csörömpölő-nek tűnt a hangja mintha mindjárt széthullana. Bazze széthajtottam volna vagy olyat képzelek be ami nem igaz.
Akinek lenne kedve motorzni, az jöhetne Csütörtökön. Ismerösinkel szervezünk egy nagyobb létszámú Nyárzásó motorozást. Sokan vagyunk 50esel de nem hiszem hogy ez akadály lenne abban hogy együtt motorzzunk. Ugyhogy várunk mindenkit szerettel aki szeretne nagyobb csoportba motorzni. Csütörtökön lesz 4töl a Józsai Tesco parkolóban a gyülekező és aztán megyünk néhány kört a városba.
Köszönöm a figyelmet és addig is széles utat minden kedves motoros ismerösömnek.
ha ők tudtak ott barmulni akkor én is tudnék...főleg most, hogy tunyingolom a kipufogómat..már lesz vagy 15 lovas a kis DT
két kölyök ott köpetett valami ótvar xl125,vagy valami hasonlót,le fel tuning kályhacsókipuffal 2 személlyel
Ha jól számolom már legrosszabb esetben is csak 4 hónap..geccccc...az minnyá' ittvan..már számolom a napokaaaat
Neirigykeggyé'! Maj lesz nagyobb vasad, aszt jössz Te is.
Nekem ez a pap mindenesetre jól jött ott, megáldotta a motoromat és egyből beindult.
Bekaphassa a lábujjam mindenki, akinek nagyobb motorja van mint nekem, és ilyen fasza helyekre eljut, míg én itthon poshadok Joófasza lehetett
azt meghiszem!
akkor azért adta a kenyeret,én figyeltem is,hogy mielött letépte a részt nekünk, ő sunyiba vetett a kenyérre egy keresztet,itthon is szokták ezt a szokást,mielőtt megvágják...

B+, mekkora pali volt az a kis cigány
Aki meg jobbról áll és a kenyeret adta, azt mondta a KTMes srác, h az meg a helyi pap volt. Megint fasza helyre keveredtünk
háj gecó!
király nap volt tegnap srácok!kösz mindenkinek a lehetőséget
Üdv! Csatasorba állok én is a legújabb szerzeményemmel, egy Suzuki RF400R-el. Remélem találkozunk. Balesetmentest mindenkinek:)
minden ok voltunk a nagy erdőn csavarogni,de semmi extra
Hááát.... .
s veled?
semmi hazajött apája aludtunk egyet most próbálok videót nézni a karneválról este pedig hivatalosak vagyunk egy szülinapra kielégítettelek?
Na mizu Amesz
Na az jó program jobb mint a gép előtt kockulni
Nyíradony nekem nem jó, köszi a segítséget!
a címet megköszönném! ha az istvánon van az pont jó lenne köszi a választ!