Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A miótónkat cseréled?
gyere le kiccsaláddal te is balcsira, vagy gyerköcöt add oda vkinek aztán gyertek le ketten aszonykáddal
Na mizu úgy volt hogy megyek Nyíregyre meg lesni egy kocsit de csak nem jött össze mivel leinformáltam és céges volt meg sok gazdás,stb így hát maradtam a picsámon itthon el mentem melóba a Z-vel
É meg mégse megyek inkább Szlovéniába, mer egyedül szarrá unnám magam oda-vissza, inkább kimegyek én is vasárnap Erdélybe
Fene a jóléted teee...én már asse' tom mikro láttam a Balatont..te meg már lassan odaköltözöl vazze Mondjuk én valahogy enm avgyok érte annyira oda..inkább elmegyek egy afszát motorozni mint balatonba úszkálni
1x élünk, de akkor jól van kitől tanulni tezsvíír
Beléd is fijam
Szép ló estét
Tuccc ílni te is
holnapi nap fasza lesz, 385 km tömény motorozás, aztán kb de. 10től már a picsámat áztatom a balatonba mondjuk a hajnali 5ös indulás már nem annyira tetszik
Attól függ, hogy szeretnéd? Nappalin v levelezőn?
há'de....akkor, hogy fogok motoroznyiiii?
Jaúestét
rágjam meg a kis zuzádat
Szép estét mindenkinek!
Szeva Papa! persze...este megcsinálom.c.ska most dolgom van...de este mindenképp
a diószegi úton van a MAN szervíz, ott elég elnézően járnak el
Helló!
Nem tud valaki Debrecenbe egy jó helyet ahol letudom műszakiztatni a vasat? A válasokat előre is köszönöm!
szeva Öcsém!

Emlékszel még a hírdetésemre amit felraktál (ktm cuccok)?
Letörlöd és felrakod újra hogy frissüljön?
Szebu!
A kassain van egy másik bolt...vagy az még lehet az árpád tér..faszom se tudja..ott nézd meg..sztem van.. ITT a honlapjuk amúgy ha nem akarsz sokat költeni rá akkor veszel ETZ-jét..nkem is az van rajta...fekete...tökéletesen ráillik..annyi, hogy ritkább a harmónika rajta és 900 FT
Sziasztok.

Kis segitség kellene.
Hol nézzek teleszkóp gumiharmónikát?
Az Rmc-be nincs, csak egy piros 250mm-es, de az nem jó.

Előre is köszi.
Neked is jócaka
na jóccaka fiatalság 7 hónapos kismamaként még mindig napi 8 órát talpalok a melóban... szóval
széleset és verőfényes napsütést nektek...

altatódallal várjuk apáját...
Backi..ez a szmájli tényleg olyan háááhááá