Na mizu úgy volt hogy megyek Nyíregyre meg lesni egy kocsit de csak nem jött össze mivel leinformáltam és céges volt meg sok gazdás,stb így hát maradtam a picsámon itthon el mentem melóba a Z-vel
Fene a jóléted teee...én már asse' tom mikro láttam a Balatont..te meg már lassan odaköltözöl vazze Mondjuk én valahogy enm avgyok érte annyira oda..inkább elmegyek egy afszát motorozni mint balatonba úszkálni
holnapi nap fasza lesz, 385 km tömény motorozás, aztán kb de. 10től már a picsámat áztatom a balatonba mondjuk a hajnali 5ös indulás már nem annyira tetszik
Szebu!
A kassain van egy másik bolt...vagy az még lehet az árpád tér..faszom se tudja..ott nézd meg..sztem van.. ITT a honlapjuk amúgy ha nem akarsz sokat költeni rá akkor veszel ETZ-jét..nkem is az van rajta...fekete...tökéletesen ráillik..annyi, hogy ritkább a harmónika rajta és 900 FT
Nem tud valaki Debrecenbe egy jó helyet ahol letudom műszakiztatni a vasat? A válasokat előre is köszönöm!
Emlékszel még a hírdetésemre amit felraktál (ktm cuccok)?
Letörlöd és felrakod újra hogy frissüljön?
A kassain van egy másik bolt...vagy az még lehet az árpád tér..faszom se tudja..ott nézd meg..sztem van.. ITT a honlapjuk amúgy ha nem akarsz sokat költeni rá akkor veszel ETZ-jét..nkem is az van rajta...fekete...tökéletesen ráillik..annyi, hogy ritkább a harmónika rajta és 900 FT
Kis segitség kellene.
Hol nézzek teleszkóp gumiharmónikát?
Az Rmc-be nincs, csak egy piros 250mm-es, de az nem jó.
Előre is köszi.
széleset és verőfényes napsütést nektek...
altatódallal várjuk apáját...