Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

őőő nem sok idő, am Cs amikor elhagytuk Debrecent 180 al is húzta szal haladtunk úgyhogy hamar oda tudunk érni csak jöjjön össze a kiscsapat és zúzom a fotókat :)
aha eltaláltad Karcsika :)
Jól sejtem te a legkisebb Cs vagy?
nem baj az majd elindulsz 1 fél órával hamarabb
te kivagy?
hát nem tudom de 90 el kb városba mentünk szal haladunk mi gyorsan amikor lehetett mentünk mi 140-150 el is :)
Szerintem utassal is megvan neki a 110 alapból, utas nélkül meg ajajj ne firtassuk.
ha hozza öccsét akkor nem száguldozik aszonta vagy majd a kawa után kötöd a dr-t
hogymi?

Kifejtenéd Zé!
meik köcsög?
Ja csak Csé megőszül 90-el máriapócsig.
nem . a Köcsög miatt
idő miatt?
áhhh nekem most gyűűűűlik a pénzem oszt ha elsz villám szeretném a kicsire verni.
új gumi garnitúra, szelephézag.....a friss olaj meg szűrő is ott van az asztalon majd azt is bekéne önteni ereibe.
ÁÁÁÁÁÁ
Szétbasz az ideg. Elmarad a hétvégi egri verseny.
jah, de most is megy szerelőhöz a drága vezérműlánccserére, mert megérdemli
+5rugóért akarta elhúzni a nótádat a kajáldás
Be is baszna, enné!
10w40-et tudom ajánlani, hamarabb bemelegszik mondjuk én nyáron is azt használok most h. nem eszi felújítás óta (kop kopp)
akkor 2 hét mulva várunk máriapócson veretni Csével eljösztök
Nem akarom elkiabálni de úgy néz ki jó lett a deklitömítés project, mentem ma vele 70km-t, ebben volt izomból veretés is de olajat nem látok szivárogni. Egyébként télire cseréljem le a 15W50-es motult valami 10W-re vagy jó ez bele télen is?
Nem voltunk sajna na se baj erre mondtam én maradt5 ott még látnivaló mit még nem láttunk sőt amiről még nem is tudunk,hogy nem láttuk . egy biztos nagyon tetszett csípik is a magyarokat,nincs is olyan mesze,stb . Mondjuk ebbe a kajáldába nem volt finom a kaja pedig jól nézett ki na meg át is akartak baszni 5 rugóval
Ja, király gépelés volt.
Krakkóban még a Wávelbe is muszáj egyszer felmenni, ha nem voltatok, meg odaúton megállni a dobsinai jégbarlangnál, mert az sem hétköznapi látvány.
Van még ott a környéken egy kibaszott jó veterán auto-motor múzeum , vannak működő példányok bőven, két éve találkoztunk is ott egy menettel.
Hali!
No igen remek időnk volt 3 iccaka