Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Barátnöm hívott, menjek át hozzájuk egy beszélgetös, borozgatós estére. És megnéztük a tüzijátékot is.
hello Dönci
Megy Zé is helló Amál
te hülye... életem legjobb nyarait töltöttem nagymamámnál nyíracsád nevezetű metropoliszban annak idején sőt falun laktam én is pár évet
azé me aug.20. az emberek nem mennek veled salakmotorra? anyámék mennek a párjával meg a családjával szerintem... bár nem a Te korosztályod
vidék, ja..de ha nem lenne aug. 20 akkor lenne kivel mennem a salakmotorra így nincs amúgy meg én pont leszarom a traktort...na meg azt is, hogy vidéki avgyok..felőlem szidhatnak
te vidéken élsz.. neked sima mezei. na jól van nehogy azt hidd nem tudom én ha nem megy a traktor nincs kenyér sem...
én jobban örülnék egy sima, mezei napnak
annyira irigy vagyok mán hogy naaa.....
aug.20. tűzijáték. szép idő. sütésfőzés, itóka meg minden kapjatok beee
Helló na mesélj
Csákány!

Ha nem nagy távolság,akkor Nyíradonyba is leműszakiztatják 11000ft-ért cserébe,előre egyeztetett időpont alapján!
Helló! Tegnap kicsit korán léptem, programom volt.
Háj gecc!
Híjjál és vasárnap hozzad a huszonöcsit, má' lement a szüret
holnap felhívnálak ezzel az erdéllyel kapcsolatban.... csak ez a buznyák 20.a ne lenne...
15ért műszakizott haverom ETZ-je bár ott tök mindegy hogy kis vagy nagy ccm... ha gondolod kérek címet,de am lehet az ami az István úton van...(vizsgabázis asszem a 112szám körül)kocsiról nem kellett levenni...
köszi, meglesem majd
Szerintem a levelező lesz a nekem való, nem szeretnék nagyon rákölteni
Megvót tesó
Helló Zsu . na mizsu .
aztat jobbulást
Azt már el adtam a Balcsin volt is galiba...
uhh szegény, jobbulást, lekközelebb adj rá vmi protektoringet
Hát még mikor a mútkor Torockón voltunk, tetőre verte a pitbájkot és eltörte a jobb alkarját 2helyen.
ajajj, mi történt?
Dehogy megyek, a zasszonynak még gipszbe van a keze.