Ha ki lesz cserélve a vez.mű lánc is. Hogy az mikor lesz azt nem tudom. Összességében elmondhatom hogy még életembe nem vettem egy ekkora elhanyagolt, lelakott ótvarkupacot. Pedig mennyit vártam, nem akartam elkapkodni.
Na szeva!
Végre már tesó A vez. műlánc miatt meg ne csüggedj..az már nem nagy tétel...rendeljed megfele és fasza vagy. Ahogy kész a DT összehozunk egy közös gurulást valahol Debrecenben..
Szevasztok
Végre itthon a DR Nagyon kanos a hangja, betyárul veszi a lapot, könnyen indul viszont a sors azt akarja még szegényedjek kicsit így hát most derült ki hogy a vez.mű lánc a legvégét járja, azt is kell bele vennem, kb azonnal.
Hónap tán kész a DR atyaúristen! Józsi látnád rajta a volt kipudat milyen frankón meglett csinálva, erekciód lenne. Felfogatás áthegesztve, végcső megtoldva felpolírozva....mesés mesés.
A többiek már ott is vannak
mi ez a hupákolás?
Végre már tesó A vez. műlánc miatt meg ne csüggedj..az már nem nagy tétel...rendeljed megfele és fasza vagy. Ahogy kész a DT összehozunk egy közös gurulást valahol Debrecenben..
Végre itthon a DR Nagyon kanos a hangja, betyárul veszi a lapot, könnyen indul viszont a sors azt akarja még szegényedjek kicsit így hát most derült ki hogy a vez.mű lánc a legvégét járja, azt is kell bele vennem, kb azonnal.
majd csináljál képet aztán meglátom:D
jóccakát belítek