Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnézem neked holnap a vezérmű lánc árát,de szerintem nem lesz nálam annyi:)
Hesszeljétek a galériámat körbe fenkípezgettem a dokikát.
MENJÜNK MÁR MOTOROZNI!
A többiek már ott is vannak
Az hát, de az nagyon
mi ez a hupákolás?
Csak a BERG!
A Leiningen 23ba, én du. nem leszek ott, de a munkatársaim ott vannak, aszt add oda nekik nyugodtan.
Máma raktam össze...hónap megyek be Debrecenbe..fél2, 2 körül visszaadom..csak írd meg hova menjek
Hát a lehúzómat mikó' kűdöd vissza e?
Ha ki lesz cserélve a vez.mű lánc is. Hogy az mikor lesz azt nem tudom. Összességében elmondhatom hogy még életembe nem vettem egy ekkora elhanyagolt, lelakott ótvarkupacot. Pedig mennyit vártam, nem akartam elkapkodni.
Szép napot! Kész van a kis Doki? Mikor megyünk gurulni?
Van az is 20E körül, nekem az mostmár nagy tételnek számít mer nullán vagyok szinte.
Na a keeway mindjárt összerakva...már csak a dugó, henger híja van...meg visszarakni a blokkot a motorba...kivi elszek, hogy szuperál
Na szeva!
Végre már tesó A vez. műlánc miatt meg ne csüggedj..az már nem nagy tétel...rendeljed megfele és fasza vagy. Ahogy kész a DT összehozunk egy közös gurulást valahol Debrecenben..
Szevasztok
Végre itthon a DR Nagyon kanos a hangja, betyárul veszi a lapot, könnyen indul viszont a sors azt akarja még szegényedjek kicsit így hát most derült ki hogy a vez.mű lánc a legvégét járja, azt is kell bele vennem, kb azonnal.
Persze ez alap, csinálok majd fasza galériát csak előbb egy alapos fürdés kell neki mert szegénykém úszik a mocsokban.
na úgylegyen!
majd csináljál képet aztán meglátom:D
majd képet!
Hónap tán kész a DR atyaúristen! Józsi látnád rajta a volt kipudat milyen frankón meglett csinálva, erekciód lenne. Felfogatás áthegesztve, végcső megtoldva felpolírozva....mesés mesés.
motor-tank hdr próba na majd még gyakorlom
jóccakát belítek
pocsík zöld lett a sisakom na majd megccináom én
tessék Gabi..itt a kép
hát jah.....tőlem távol álla fotózás