Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

frankó hogy sikerült megnevettetni,de hirtelen nem jutott eszembe más név,így saját kútfőből kellett erőt merítenem
hidd el,így elsőre nekem is kihívás lenne ez a kis gyenge futam ahogy te fogalmazol,örülnék ha tegyük fel 30 emberből benne lennék az első 8-ba
na örülök hogy kaptál időpontot ilyen hamar! a témát meg majd meglátod hogy húz a szíved! gondold meg,mert tegnap haverral pont erre a célra vettünk 90 liter sört!
hívlak
V monnyad Sanyinknak, h hozzon egyet tőlük, neki volt olyan eixcéje , mint a tied, tuggya mirűl van szó.
1eztess vele előbb telón, mert ha csak rárontasz hirtelen felindulásból, több óra amíg megtalál egy alkatrészt
a Ker-Mo- ban vannak újak emberi árban( olyan 10péz környékén)
Mert sx-é és kevesebb lik van rajta
Ha minden összejön lehet megyek le majd Palcsee-hoz és hátha ott lenne nekem való
Köszi kb 70-80%-os is elég lenne, viszont a 120as az széles. kb 100asra lenne szükségem.
Melegoldal?
Még a mai napig nem mentem el egyikért se,pedig nekem is kéne már, de kedden elhozom. Mír nem jó a hüttő?
Rossz buzi
TEssék!
Mizu mester a betéttel?
Megjött a hűtőm csak nem az igazi
mennyire használtat?
nekem van egy elég kopott mitas c02esem, 120 széles, ha értejössz viheted
Sziasztok!
Nem tud valaki Debrecenben 18" cross gumikat? használtat, ha lehet. Előre is köszi
Gergő
Köcce, maj' lesz részed benne , ha leszüreteltél. Főleg ha Ricsi is jön és jól bevisz a málnásba
akkor jó hajtást nektek vasárnapra!
Megyünk hát , csak holnaputánra halasztottuk, mert a spanoknak az jobban megfelel, 5-6an megleszünk, annyi elég is pont.
jaja nagyon jó kis esemény volt!
na holnap reggel 7től meló... 3 hét egyhuzamban...
ti mentek akkor? lett utitárs? ahogy végzek megkereslek titeket és megyünk kifelé! alig várom,hogy motorra ülhessek már
Ja vágom, ez gigafasza kis lepényevő verseny vót Szerettem volna menni, csak pont aznap volt Kecsón pitbájk versenyem, aszt oda mentem inkább.
Hátha a következő időponttal szerencsésebb leszek
semmilyen...csak kortisz tovább gondolta a dolgot
am ilyen buli lesz mint E volt érdemes jönni...Jacek a Dt-vel különdíjas lett
Milyen bajnokság leszen
Papa...6-án vizsgázok, 4-5-én megyek vezetni..szal a motoros találkozó ugrott
"debreceni pályán megrendelésre kerülő EC bajnokságon" az igen!
vicces egy fiú vagy te kortisz... ha lesz egyáltalán akkor is csak erő felmérőnek hívjuk de lesz az korábban is,majd az ősszel!
ez tetszett
mama,papa? nekem se lesz zsém csak kábé a fele,de nem bírom ki hogy ne induljak a jövő évi tavasszal debreceni pályán megrendelésre kerülő EC bajnokságon, mert nagyon hajt a vér! majd a többit kipótoltatom az öregékkel ....