frankó hogy sikerült megnevettetni,de hirtelen nem jutott eszembe más név,így saját kútfőből kellett erőt merítenem
hidd el,így elsőre nekem is kihívás lenne ez a kis gyenge futam ahogy te fogalmazol,örülnék ha tegyük fel 30 emberből benne lennék az első 8-ba
na örülök hogy kaptál időpontot ilyen hamar! a témát meg majd meglátod hogy húz a szíved! gondold meg,mert tegnap haverral pont erre a célra vettünk 90 liter sört!
jaja nagyon jó kis esemény volt!
na holnap reggel 7től meló... 3 hét egyhuzamban...
ti mentek akkor? lett utitárs? ahogy végzek megkereslek titeket és megyünk kifelé! alig várom,hogy motorra ülhessek már
Ja vágom, ez gigafasza kis lepényevő verseny vót Szerettem volna menni, csak pont aznap volt Kecsón pitbájk versenyem, aszt oda mentem inkább.
Hátha a következő időponttal szerencsésebb leszek
"debreceni pályán megrendelésre kerülő EC bajnokságon" az igen!
vicces egy fiú vagy te kortisz... ha lesz egyáltalán akkor is csak erő felmérőnek hívjuk de lesz az korábban is,majd az ősszel!
ez tetszett
mama,papa? nekem se lesz zsém csak kábé a fele,de nem bírom ki hogy ne induljak a jövő évi tavasszal debreceni pályán megrendelésre kerülő EC bajnokságon, mert nagyon hajt a vér! majd a többit kipótoltatom az öregékkel ....
hidd el,így elsőre nekem is kihívás lenne ez a kis gyenge futam ahogy te fogalmazol,örülnék ha tegyük fel 30 emberből benne lennék az első 8-ba