sziasztok ezt a bőrruhát szeretném eladni mert motor átiratásra kellene az ára . havalakit érdekel ezen a számon tud keresni.+36 2O 377 9746 .spyke 52 es méret uj de a térdén horzsolt.
ó te férfi! nekem még 2 hét gájázás van...mai nap pihenőnap,talán még a holnap...de nem tudok bevállalni semmit sem,ahogy vége,csörgök mindenfelé,menni,menni,menni! veletek 1 naposra,nyiregyi brigádnak meg már rég beígértem egy 3napos hajtást! előbb veletek megyek! én ha megyek,szólok mindenkinek,ahogy ti is szóltok nekem,egyedül számomra eléggé megterhelő lenne a költségvetés... utánfutómra még 2 motor jöhet!Vitoba meg 6an férünk!
Mai baleset. Megnéztem a képeket a haonon, - mikor elhajtottunk mellette ma már erre gondoltam - és egyre erősödik bennem a gyanú, hogy a corsás nem kihajtott a parkolóból, - ahogy a haon írja - hanem szabálytalanul vissza akart fordulni az egyetem fele. Mivel keresztben áll a sávhoz képest, és a kereke is balra áll, és a becsapódás szöge se a sima kihajtást jelzi. Azt nem tudom, hogy a motoros mennyivel jött.
Azt írták, hogy súlyos karsérülések.
vitrinesek? sztem az a vitrines aki utánfutón viszi kocsival a motort... leveszi, tiltáson húzza fél órát és tali végén visszapakolja a futóra...
én motorral megyek ha megyek, nem gyalog vagy kocsival
Sehun senki? E
Szia
Voltam benn, hivtalak jópárszor. Nem sikerült contactot létrehozni na majd egyszer sikerül én megpróbáltam.
szia.
Ha holnap esik a eső, beugrok a boltba.
Hali
Kis reklám a jövőheti találkozónak:
Jegysorsolás a haonon és egy jó kis cikk a Civishíren.
Terjesszétek pls.
Ha minden igaz, ezekben a percekben veszi át Zé a fékbetéteket.
Jó gépelést vasárnapra!
Aki Volt már hegyekben,olyanokra gondolok
Azt írták, hogy súlyos karsérülések.
én motorral megyek ha megyek, nem gyalog vagy kocsival
Menet lenne és kiváncsi lennék a 125re