Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok ezt a bőrruhát szeretném eladni mert motor átiratásra kellene az ára . havalakit érdekel ezen a számon tud keresni.+36 2O 377 9746 .spyke 52 es méret uj de a térdén horzsolt.
szarvagy... én ma is motoroztam szimóval
majd holnap
Na mizu embörök? mindenki motorozik vagy mi a fasz?
hö?

Sehun senki? E
én pedig bent voltam vagy 2 ig . én mondtam,hogy gyünni kell nem telefonálgatni hát na I.J

Szia
Gyiki!
Voltam benn, hivtalak jópárszor. Nem sikerült contactot létrehozni na majd egyszer sikerül én megpróbáltam.
szia.
Várlak
Továbbra sem akarlak feltartani
Ha holnap esik a eső, beugrok a boltba.

Hali
Csabi TE? Egy kis keményebb menet?
Na jónapot Uraim!
Kis reklám a jövőheti találkozónak:
Jegysorsolás a haonon és egy jó kis cikk a Civishíren.

Terjesszétek pls.
Heló

Ha minden igaz, ezekben a percekben veszi át Zé a fékbetéteket.
Jó gépelést vasárnapra!
ó te férfi! nekem még 2 hét gájázás van...mai nap pihenőnap,talán még a holnap...de nem tudok bevállalni semmit sem,ahogy vége,csörgök mindenfelé,menni,menni,menni! veletek 1 naposra,nyiregyi brigádnak meg már rég beígértem egy 3napos hajtást! előbb veletek megyek! én ha megyek,szólok mindenkinek,ahogy ti is szóltok nekem,egyedül számomra eléggé megterhelő lenne a költségvetés... utánfutómra még 2 motor jöhet!Vitoba meg 6an férünk!
Sajnos nagyon keveset
ó de jó dolgotok van h. Ti mindig mentek...
Valaki egy normálisabb endurózást bevállal vasárnap
Aki Volt már hegyekben,olyanokra gondolok
hát sajnos ott szokták szúrni neki
Mai baleset. Megnéztem a képeket a haonon, - mikor elhajtottunk mellette ma már erre gondoltam - és egyre erősödik bennem a gyanú, hogy a corsás nem kihajtott a parkolóból, - ahogy a haon írja - hanem szabálytalanul vissza akart fordulni az egyetem fele. Mivel keresztben áll a sávhoz képest, és a kereke is balra áll, és a becsapódás szöge se a sima kihajtást jelzi. Azt nem tudom, hogy a motoros mennyivel jött.
Azt írták, hogy súlyos karsérülések.
gyere tölteni,beveszünk a csapatba
vitrinesek? sztem az a vitrines aki utánfutón viszi kocsival a motort... leveszi, tiltáson húzza fél órát és tali végén visszapakolja a futóra...
én motorral megyek ha megyek, nem gyalog vagy kocsival
nem tudod te mi a jó! oda motor nélkül kell menni! csak a vitrinesek viszik a gépet!
Nu! Vasárnap is keményen dolgozol?
Menet lenne és kiváncsi lennék a 125re
tanulni kell mert jön a szóbeli angol lassan
na léptem nyársalni szevasztok