Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy csak egyszerűen nekimegy valaminek.
NAnananana!Csak az igazat,mert ez nem fedi a valóságot. A száraidat egyengetésre küldted el,amit megcsináltattam,Hangsúlyozom nem Én egyengettem és ragasztottam bele a papucsba a szárakat,hanem csináltattam.A telóid meg lettek javítva, vissza lett küldve.Beszerelted,szóltál folyik az olaj a papucsnál,mondtam küld vissza megcsinálom.Megnéztem láttam folyik alul,szét kell szedni.Megmelegítettem,még meg sem tekertem rendesen elpattant.A menetek közt volt elrepedve a szár(ahol el volt repedve ott tiszta rozsda,tehát ez nem mostanában repedt el)ott engedte ki az olajat,de ezt csak beszerelve terhelés alatt csinálhatta,mert itt nem engedett.Visszavittem a srácnak megmutattam,megnézte,mondta ez régóta repedt volt és nem a nálad történt sérülésnél repedhetett el,hanem jóval előtte.Felhívtalak,elmondtam mi a baj megbeszéltük szerzek szárat,de egyenlőre olyan nincs,helyette másik, meg nem lett kokecolva.Fateroddal beszéltem telefonon mert,te lehet beszélni sem tudsz.Megegyeztünk visszaküldöm,mert nem tudtok várni és az Én munkadíjam árát is.Ma küldte el este sms-ben hova küldjem a pénzt.Nem tudom ki a nem korrekt,és miért nem?Azt mondtátok a szár miatt nem reklamáltok annál akinél vettétek,mert jó haver,(újak amerikából)pedig azok a szárak egy kb húszéves szárak újra krómozva és a krómozás miatt újraszedték a menetet rajta,hogy megfelelő méretű legyen aminek következtében(vagy ne adj isten, egy sérült újra egyengetett-krómozott, már eleve a menetek közt repedt szárat adtak el neki)ami hozzád került.Ilyet még sosem láttam pedig nagyon sok papucs ki van cserélgetve,de röntgen szemem nekem sincs.Arról nem beszélve,hogy az egyengetést és a papucs szerelést sem Én csináltam.Tudom ez nem vígasztal,de ha a lejáratásnak,(bár nem tudom mi vele a cél,mert ártani nem ártottam neked)ez a módja,legyen.Ha elküldi valaki javításra és elmondom még mi a baja belül,akkor hőbörögni-e kellene,mert szerinte csak az a baja amit ő lát kívülről és annak csak az a baja lehet?Ejj-ejj vannak emberek ezen a földön akik nem látnak az orruknál tovább,de akitől veszi a szart annak nem mer szólni,mert megromlik a barátság.Így marad az ok nélküli lejáratás,Vannak róla képeim,meg is szakértőztethetjük,mikor vagy mi okból lett az olyan,ha már arcoskodás lett irányomba.
Kicsit el kéne gondolkodni mit is akarsz írkálni vagy mondani mielőtt .Sajnálom,hogy így jártál,és mindent elkövettem annak érdekében,hogy segítsek(nem kis időn keresztül,ugye vagy 1 hónap)de nincs ilyen szár egyenlőre.
Egyszerű a képlet, pár ezerért esztergáltatni kell 2 konzolt a féknyeregnek.
vagy a lábával blokkolja a hátsó kereket, mint régen ahogy bmx-el álltunk meg amikor nem volt fék
Akkor annyi, h visz egy kisspájszert magával és ha meg szeretne állni, bedugja a küllők közé.
sok sikert
háááá jah, de annyit megér hogy megnézzem, összehasonlítsam, me az is lehet hogy más a féknyereg és lehet a féknyereg felfogatás egyezik.... nah mindegy meglássssuk
az ugy tuti nem lesz jó ha a 300as tárcsád akarod fogni a 310eshez valós féknyereg felfogatással, mert ha 1 idő után összekopik a betét, akkor a tetején ahol nem éri a tárcsa ott össze fog érni és nem tudsz fékezni...
na majd meglássuk az összehasonlításkór.
csak a féktárcsád tetejét fogná a betét, sztem ki kell cserélni a tárcsát is 310esre akkor...
FIgyeljetek máááá amit venni akarok villát, szerintem jó a féknyereg felfogatásom megminden csak azokon a 600 asokon 310mm es a féktárcsa enyém meg 300mm. Szerintem nem lenne baj csak szarul kopnának a fékbetétjeim?
Csinálj az oldalára néhány lyukat, aszt még jó lehet furulyának
nem írod ki melyik melyik észres sem veszem melyik az új.
nem, nem volt hajolva a villám semmi! Faszán beleragasztotta a papucsba a villaszáramat olyannyira hogy mikor másodjára akarta széttekerni akkor beletörte a papucsba a villaszáram menetét.
érdekességképpen, a drágajó (szószerint drága) új láncvezetőm (jobboldali) és a használt (bal)
jó kis szakember lehet, oszt még itt hirdeti magát mindenhol, de hallottam már mástol is h. megbizhatatlan...
Úgy kiegyengette, h még görbébb lett?
ithon van használhatatlanná tette.
Méé', csika leatta a régi telótt a méhbe?
nem lenne cuccom megvenném, pont rám való, csak minek legyen 2
NA lehet lesz első telóm, ha az isten is úgy akarja és bele tudom szerkeszteni akkor egy 600 asét kapja meg.
még annyit hogy sürgős lenne az ára 35OOO .