Oda a corsa oldalába. Első olvasatra mintha a corsa elé fordult volna. Esetleg meg akart senderedni? A srác meg bele. Poló, rövid gatya. Akkor készültek felrakni a hordágyra.
Szar volt még látni is. Remélem nincs nagyobb baja.
Motorosok a Gyermekekért címmel versenybe szálltunk facebookon. A tét nem kevés. Mivel ez az egyetlen motoros project több, mint 300 projekt mellett, így én képviselhetem a Motoros Társadalmat. 1 hét alatt sikerült az első helyre kerülnünk, ezt azonban meg is kell tudnunk őrizni junius 30-ig. A szavazás facebook-on zajlik. A segítségeteket szeretném kérni, minden szavazat és megosztás nagyon sokat számít! A link, ahol tudtok proginkra szavazni: Motorosok a Gyermekekért
pffff
jó pár éve már ez nem is a motoros találkozóról szól,hanem a chopperesek fesztiváljáról...ráadásul nem is a dorogiak rendezik...akkor volt ez igazán motoros talállkozó!
évek óta kis sem járok,pedig 200méterre van a Strandfürdőn...
Nekem egy levegős F12-ben volt ilyen, ezt a blokkot, ahhoz hozattam tarcsiba, tavaj elkótyavetyéltem a malagutit, ezt meg idáig levélnehezéknek használtam.
Talán aeroxhoz is jó? v a tököm tuggya még mihez.
Szar volt még látni is. Remélem nincs nagyobb baja.
Motorosok a Gyermekekért címmel versenybe szálltunk facebookon. A tét nem kevés. Mivel ez az egyetlen motoros project több, mint 300 projekt mellett, így én képviselhetem a Motoros Társadalmat. 1 hét alatt sikerült az első helyre kerülnünk, ezt azonban meg is kell tudnunk őrizni junius 30-ig. A szavazás facebook-on zajlik. A segítségeteket szeretném kérni, minden szavazat és megosztás nagyon sokat számít! A link, ahol tudtok proginkra szavazni:
Motorosok a Gyermekekért
Nagyon szépen köszönök minden segítséget!
Motoros Üdvözlettel: Anu (Pappné Melinda)
jó pár éve már ez nem is a motoros találkozóról szól,hanem a chopperesek fesztiváljáról...ráadásul nem is a dorogiak rendezik...akkor volt ez igazán motoros talállkozó!
évek óta kis sem járok,pedig 200méterre van a Strandfürdőn...
http://www.motorockfesztival.h...
Talán aeroxhoz is jó? v a tököm tuggya még mihez.