Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a sátorozáshoz kurva sok pénz kelll időd meg mé' nincs? csináljál
hmm, 1. nicns pénzem 2. nincs időm amugy benne lennék
osztmírnem' sátorozol? innánk
én lehet megyek, de nem sátrazok ott, cska motorozni meg felvonulni bohóckodni
ez nagyon jó, hogy tudtak igy összeakadni h. még a gáz is fennakadt? 0,001% rá az esély vagy még annyi se
időben szóljál már akkor, mert ha nem mész lehet éns e megyek..ki a afszommal igyak mikor ezek motoroznak?
na, hogy kapd be a faszomat....én elrendezem itt, hogy tudjak menni te meg bevágod ezt? obbans le
hát akad akad :) haverral még meg kell dumálnom a dolgot,mert ha nem jön,én magamba nem hinném hogy megyek!
Ezt a b@szást! , mex kör
háát már megkezdődött nálunk is a találkozó...egyre nagyobb hangokat hallok,akik a főúton "keménykednek"... de azért remélem nem lesz semmi CSATT...
Az lesz az már a pilóta nem volt mikor én rotyogtam haza a melóból de nekem is az a gyanúm,hogy valahogy így lehetett jól le volt zúzva a nyinnya
Reméljük nincs nagy baja
Oda a corsa oldalába. Első olvasatra mintha a corsa elé fordult volna. Esetleg meg akart senderedni? A srác meg bele. Poló, rövid gatya. Akkor készültek felrakni a hordágyra.
Szar volt még látni is. Remélem nincs nagyobb baja.
Nem tudjátok ki csapta magát oda az Egyetemsugárúton egy sárga ninnya
Simon "körtiszfater" Roland...6-a helyett 28-án vizsgázok...jövőhét kedden, szvsz. megyek a motoros találkozóra...de legyen jóóó sok sör
Sziasztok!

Motorosok a Gyermekekért címmel versenybe szálltunk facebookon. A tét nem kevés. Mivel ez az egyetlen motoros project több, mint 300 projekt mellett, így én képviselhetem a Motoros Társadalmat. 1 hét alatt sikerült az első helyre kerülnünk, ezt azonban meg is kell tudnunk őrizni junius 30-ig. A szavazás facebook-on zajlik. A segítségeteket szeretném kérni, minden szavazat és megosztás nagyon sokat számít! A link, ahol tudtok proginkra szavazni:
Motorosok a Gyermekekért

Nagyon szépen köszönök minden segítséget!

Motoros Üdvözlettel: Anu (Pappné Melinda)
Ha véletlen...
pffff
jó pár éve már ez nem is a motoros találkozóról szól,hanem a chopperesek fesztiváljáról...ráadásul nem is a dorogiak rendezik...akkor volt ez igazán motoros talállkozó!
évek óta kis sem járok,pedig 200méterre van a Strandfürdőn...
Holnaptól Hajdúdorog...

http://www.motorockfesztival.h...
Mennyibe faj egy ilyen blokk?
Jó az mindenbe..nagyfaternak keeway focus van...tök ugyan ez a blokk...bele pakolják ezt mindenbe
Nekem egy levegős F12-ben volt ilyen, ezt a blokkot, ahhoz hozattam tarcsiba, tavaj elkótyavetyéltem a malagutit, ezt meg idáig levélnehezéknek használtam.
Talán aeroxhoz is jó? v a tököm tuggya még mihez.
ez yamaha jog blokk?
Ha véletlen elqúrod, van egy ilyen blokkom zsírújba, becíld rá a zöreget!