Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát na, most értem ide mostanában nem írtam, de olvasgattam szorgosan. vizsgáim lementek már vagy egy hete, meg jogsit csináltam ótóra. most hogy nem motorozok, eljött az ideje kicsit megkésve de legalább megvan már ez is
één vazze? gümnáziumba
Áhhh, bittos péknek tanul
A menetemelkedésnek milyen iskolába jársz te?
a menetemelkedésé
Pont jókor , é meg má éppen menni készülök
az 1 vagy másfél az milyen méret? mármint minek a mérete?
lóestét!
27x1-es v másfeles balmenet. a menetfésűt sajna nem találtam meg
Most ezért az egy szutyokért nem vennék, ha tudok szerezni, úgyse kell többet sose. Faszom szerel minarellit
Am a Kassain a pizzamánia mellet a motorosbótban a srácnak van többféle, ad is el belőle, én is ott vettem, vagy kétezer fabatkáér.
Jó lenne ha megmérnéd, viszont én most nem tudom megmérni, mert rajta van a hűtőventi a lendkereken, holnap délelőtt tudom megmérni esetleg Amúgy nekem is van mindenhez, de egyik se jó hozzá
Nekem csak pitbájkhoz meg komárhoz van , a pité tudom h kívül, ami a lendkerékbe tekeredik az balmenet, de nem tudom hányas, a komáré meg vagy tíz éve nem volt a kezembe mert azt a típust elcseréltem egy körfűrészre
Megmérjem a pitét? Az kéznél van.
Hallod father,nincsen véletlenül minarelli-hez lendkerék lehúzód? Nagyfaternak szét kell borítani a blokkot, mert halott főtengely, de nincsen hozzá lendkerék lehúzóm
örülök ha találok 25kW-osat...
ahogy érzed, de annyit se ér sztem.. :) fasza drz-k vannak 600ba
AHA
Nem ennyiért gondoltam elhozni...vagy 600-ba...úgy meg már annyira nem drága..2005-ös, 9000km-rel..2 idomszettel 600ezer sztem nem sok Amúgy a DRZ E lenne az igazi..sőt egy S-el is megelégednék...de nincsen 25kW-os papírokkal..nekem meg az lenne a lényeg
Ez nagyon drága szerintem,és inkább a drz E
Vagy EZ jöhetne még szóba perpill Vagy pedig körtisz haverjának a DR-je...
Ha EZ meg lesz még ősszel akkro lehet belefizetem a pénzemet ami összejön..500 ezer körül gondolom...a többit meg meghitelezem
Lehet igaza lesz, majd várjuk ki a végét.
Nekem is tetszenek...bár egy fasza DR 350 szebb...viszont az XR jobban megy...majd meglátjuk melyik lesz árban is megfelelő meg állapotban is ősszel
Én pont a hétvégén láttam, h milyen fasza kis motor az ixernéccáz, igaz az ember is elég rutinos volt, aki gépelt vele.